Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Stana Alexandra műsorvezető és édesanyja szeretne lenni

Nagyon úgy fest, hogy a Dancing with the Stars sztárja szíve jelenleg nem nyitott a nagy szakítás után, de egy nap édesanya szeretne lenni.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra egy végtelenül vonzó nő, aki egyúttal a Dancing with the Stars egyik legnépszerűbb táncosa. Az Instagramon egyértelműen ő profitálhatott a legtöbbet a műsorból, legalábbis, ha a követők számát nézzük biztosan. Nélküle már aligha lehetne elképzelhető a táncverseny, ám más tervei is vannak.

Ugyan Alexandra profi táncos, abszolúte nyitott a média felé, és évek óta ebben éli az életét. Szerepelt már a Zsákbamacskában is, legutóbb pedig a Párharcban tűnt fel az akkori párja, Meggyes Dávid oldalán. A TV2 egyértelműen számít rá, és lehetséges, hogy hasonló utat járhat be, mint Gelencsér Timi, aki az évek múláséval műsorvezetői feladatot is kapott. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Stana a Story magazinnak adott interjújában beszélt nagyon őszintén arról, hogy műsorvezető szeretne lenni. „A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is.” – mondta a rendkívül formás és vonzó táncos, de a magánéletéről már nem volt annyira beszédes, ahogyan ő fogalmazott, az a jövő titka.

„Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik.” – idézte a 24.hu Alexandrát, aki nemrég ismét Marics Petivel táncolhatott, méghozzá a Papp László Sportarénában, ami fergeteges bulit hozott.

Rengeteg férfi bókol és udvarol Alexandrának, jobbnál jobb pasik közül válogathatna, ám ez nem így működik nála, mert zárkózottabb típus, időre van szüksége ahhoz, míg megbízik valakiben, ami érthető, főleg ebben a világban. „Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam.”

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.

Nagy rangadót rendeznek vasárnap délután az Európa-bajnokságon

Azok, akik egy igazán jó mérkőzésre vágynak, semmiképpen nem hagyják ki a Lengyelország-Hollandia mérkőzést az Európa-bajnokságon.