Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Stana Alexandra csak úgy ragyog, és rendkívül vonzó

Stana Alexandra a nagy szakítás után újra ragyogni kezdett, és minden eddiginél vonzóbb, sokan mások is látják ezt.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra napról napra egyre népszerűbb, sokan szeretik őt, és a Dancing with the Stars hatására milliók ismerhetik az országban. Ezelőtt ez nem volt lehetséges, hiszen nem volt jelen a médiában, ám a TV2-vel erre a térképre is felkerült. Hamar az egyik legnépszerűbb szereplővé vált, és a nézők többsége nélküle el sem tudná képzeni a műsort.

Eddig mindegyik évadban a szerepelt, és akárcsak az elsőben, a második és a harmadikban, a negyedikben is meghatározó szerepet töltött be. Marics Petivel alkotta a legjobb párost, és az első pillanattól kezdve nem lehetett kérdés, ott lesznek a döntőben. Ez nemcsak a Peti mögött álló hatalmas rajongótábor miatt alakult így. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Megtehette volna a Valmar sztárja, hogy visszafogottabban, kevesebbet készül, de ez eszébe sem jutott. Sokszor még éjfélkor is a táncteremben gyakoroltak, és láthattuk, Peti mennyit fejlődött Alexandra segítségével, aki nemcsak kiváló táncos, hanem remek tanár is. A DWS óta minden korábbinál elfoglaltabb, és már nemcsak a barátaira, a családjára számíthat, ha rossz kedve van.

Népes követőtábora is nagy lelki erőt adhat neki, illetve erősíthetik az önbizalmát. Noha egy nagyon határozott nőről beszélünk, számára is fontos a plusz önbizalom, főleg egy szakítás után, hiszen már nincs együtt Meggyes Dáviddal. Szandi azonban láthatóan nem tört össze, és csak úgy ragyog, csodálatosan néz ki.

Szakmai szinten is halmozza a sikereket, és már nem jár messze attól, hogy 90 ezer követője legyen. Talán soha nem gondolt arra a DWS előtt, hogy ilyen magasságokba juthat az Instagramon, így még a 100 ezres álomhatár elérése sem lehetetlen idén számára, különösen, ha ott lesz a Dancing with the Stars ötödik évadában.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.