Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,96 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,16 Ft
Bitcoin
61,483 $

Sejtelmes üzenetet küldött Stana Alexandra

Sejtelmesen üzent Stana Alexandra, a Dancing with the Stars sztárja, aki nem egy műsorban vállalhat kiemelt szerepet a TV2-nél.

További Hírek

Stana Alexandra egy nagyon vonzó szettet rakott össze magának, ami rendkívül jól áll neki, és még mindig nincs nyári szezon, de a profi táncos formája már most megvan.

Mikes Anna csodálatosan néz ki, rá is jó hatással van a szerelem, és továbbra is minden tökéletes köztes és Krausz Gábor között.

Remek hangulatban indult meg Madrid felé Tóth Katica, a Dancing with the Stars profi táncosa, aki várhatóan több érdekes poszttal fog jelentkezni.

Szécsi Debóra olyan mozog, hogy ismét helye lenne a Dancing with the Stars mezőnyében, abszolúte el tudnánk őt képzelni, ráadásul ismert név a hírességek között.

Tóth Gabi nagyon erős húzónéve lehetne a Dancing with the Stars új évadának, és nem kizárt, hogy a volt férjéhez, Krausz Gáborhoz hasonlóan eljuthatna a döntőit.

Mikes Annát egy ideje az egyik legvonzóbb hírességnek tartják, és nem érdemtelenül, ráadásué Krausz Gábor miatt csak még szebbé vált.

Mint mondta, a tánc elsősorban a munkáról szól, s csak a külső szemlélő számára tűnik úgy, hogy a táncosok egytől egyig szerelmesek egymásba.

Stana Alexandra mindig is egy szép nő volt, és ez most különösen igaz, jól áll neki az idő múlása, és otthonosan mozog a médiában.

Mikes Anna nem panaszkodhat, minden eddiginél népszerűbb, és láthatóan nagyon boldog, remek hatással van rá Krausz Gábor.

Mint mondta, a mai világban ez már teljesen természetes, illetve eszébe sem jutna ilyesmin kiakadni.