Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Stana Alexandra a TV2 forgatási szünetében is nagyon vonzó

Stana Alexandra nem tud nem vonzó lenni, gyakorlatilag minden pillanatban szexi, és a követők egyenesen odavannak érte.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Talán jót is tesz Stana Alexandrának a szakítás, az, hogy egyedül van, mert néha ez is szükséges ahhoz, hogy az ember még többet hozzon ki magából, vagy épp új lehetőségek találják meg. Sokszor csak utólag jövünk rá bizonyos dolgokra, hogy mi, miért történt, és valójában az adott szakítás csak tovább lendített bennünket az utunkon.

A Dancing with the Stars sztárját a legkisebb mértékben sem féltjük, mert egy erős, talpraesett nő, aki soha nem vesz vissza, mindig a fejlődésre koncentrál. Egyúttal a TV2 egyik arcává vált, ha egyelőre nem is főszereplőként, bár ez később változhat, mert a csatorna látja benne a különleges potenciált a médiában. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nem mellesleg szívdöglesztően néz ki, és alig pár ezer követőre van attól, hogy 80 ezer követőt számoljon az Instagram oldalán. Onnan pedig nincs messze a 100 ezres álomhatár, amit minden bizonnyal szintén el tud érni. Arra sem gondolt talán, hogy egy nap az egyik legnépszerűbb nő lesz idehaza, márpedig így van.

Mindig is hálás lehet ezért a TV2-nek, akik jelenleg a Zsákbamacskában foglalkoztatják. Marics Petiékkel dolgozik együtt, akik Majka és Pápai Joci helyét vették át, mely már önmagában nagyon izgalmasan hangzik. Majka és Joci pedig nagy valószínűséggel az X-Faktor új zsűritagjai lehetnek, kiegészülve Curtisszel, és még egy nagy névvel.

Alexandra élvezi az életét, a TV2-es munkát, így a DWS szünetében sem kell aggódnia. A Zsákbamacska csak egy következő lépés lehet ahhoz, hogy műsorvezetővé váljon, ugyanis nem titkoltan ez a vágya, amellett, hogy édesanya is lenne. Az nehezebb feladatnak ígérkezik, hiszen egy tökéletes társ megtalálása manapság rettentően nehéz.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.