Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Stana Alexandra ismét együtt forgat Marics Petivel, ez komoly lesz

Stana Alexandra egyre többet dolgozik együtt Marics Petivel, akivel szoros a viszonya, nagyon jó barátok lehetnek.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Stana Alexandra nagyon hálás lehet a TV2-nek, hogy megadta számára a lehetőséget a Dancing with the Starsban, ahol szinte rögtön kedvenccé vált. A szerencse is úgy hozta, hogy messzire jutott az első évadban, mely stabil alapokat adott számára ahhoz, hogy a közösségi médiában rengeteg új követőt szerezzen.

Ezzel be is indult számára egy második karrier, méghozzá a médiában, majd megházasodott. A házassága azonban nagyon rövid ideig tartott, ugyanakkor fontos megjegyezni, azelőtt hosszú éveken át alkottak együtt párt a szintén táncos párjával, aki szintén letette a névjegyét a DWS-ben. Később Horváth Gréta exével jött össze, és bár úgy tűt, minden a legnagyobb rendben van közöttük, véget ért a kapcsolatuk. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Nem tudni, miért szakítottak, mindenesetre a gyönyörű és rendkívül vonzó táncosnő már nincs együtt Meggyes Dáviddal. A szakítás óta Szandi még vonzóbb, még szebb, valahogyan mintha jó hatással lett volna rá a szakítás, de egyelőre nem szívesen beszél a magánéletéről, az azonban nem titok, hogy szívesen lenne a jövőben műsorvezető és édesanya.

A műsorvezetéssel kapcsolatos álmának beteljesülése igencsak érik, és minden tehetsége megvan hozzá. Gelencsér Timi jó példa lehet számára, aki ugyanezen az úton indult el, és egy ideje a DWS háttérműsorát vezeti, illetve egy másik csatornán sportműsort vezet. Szandi pedig ismét a Zsákbamacskában dolgozik, immáron Marics Petivel közösen, ugyanis a Valmar sztárja lett az egyik új műsorvezető Majka és Pápai Joci RTL-es átigazolása után.

Szandi nem titkolja, nagyon jóban van Petivel, nemrég egy közös klipben is szerepeltek, illetve a Papp László Sportarénában is együtt táncoltak a hatalmas közönség előtt, ami olyan élmény volt számára, melyet sosem feled el. Jelenleg a Zsákbamacska új évadát forgatják, ami megint csak számos humoros pillanatot tartogat.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.