Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Stana Alexandra annyi dicséretet kap a szépsége miatt, mint azelőtt soha

Stana Alexandra mindig is egy szép nő volt, és ez most különösen igaz, jól áll neki az idő múlása, és otthonosan mozog a médiában.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Talán Stana Alexandra sem gondolta, hogy valaha is ilyen ismert lesz Magyarországon, hiszen legyen bárki is bármennyire profi táncos, hazánkban messze nem olyan felkapottak ezek a művészek, mint más országokban. A TV2 sokat javított ezen azzal, hogy elhozta Magyarországra a Dancing with the Starst.

Olyannyira nem lőttek mellé, hogy sorozatban az ötödik évad megrendezésére készülhetnek. Minden bizonnyal idén sem maradunk DWS nélkül, aminek csak örülni tudunk, mert kulturális szempontból is jelentősége van a műsornak. Másrészt egyre népszerűbbé teszik a táncos szakmát, és sok új embert ismerhetünk meg általa. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sőt, a hírességek is megmutathatják egy másik oldalukat, miközben megtanulnak táncolni, és még nagyobb jutalmat is kapnak érte. Ez tipikusan az a fajta együttműködés, ami mindkét fél számára rendkívül jövedelmező. Azok a versenyzők pedig különösen jól járnak, akik egészen a döntői pillanatáig jutnak.

Satana Alexandrának már nagyon kijárt ez, és maximálisan megérdemelte volna a győzelmet. Marics Peti oldalán menetelt el a döntőig, és aligha lesz jobb párja a következő években a Valmar sztárjánál. Nagyon magasra tették egymásnak a lécet ezzel, miközben Alexandra szép lassan műsorvezetői karrierbe kezdhet.

A gyönyörű és rendkívül vonzó táncosnő abszolúte kiváló formában van, kedveljük a karakterét, és nem mellesleg rövidesen 90 ezer követőt számolhat az Instagram oldalán. Töretlen a népszerűsége, és napról napra egyre több dicséretet kap, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy növelje az önbizalmát.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.