Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Stana Alexandra ragyogóan vonzó, rengeteg bókot kap

Minden bizonnyal Stana Alexandra önbizalmára is jó hatással vannak azok az üzenteket, amiket az Instagram oldalán keresztül kap.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra Erika
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra egyre népszerűbb, és egyúttal egyre keresettebb is a médiában. Nem egy céggel működött együtt az évek során, és valószínűleg a jövőben még több márka szeretne vele dolgozni, főleg most, hogy újra képernyőn fog szerepelni, ugyanis a Zsákbamacska új évadának egyik szereplője lesz.

A Dancing with the Stars táncosa nem titkolja, műsorvezetői babérokra tör, ami még meg is valósulhat számára. A TV2 ontja magából a műsorokat, lehet helye Alexandrának, de nyilván ehhez bizonyítania is kell, ám a potenciál adott hozzá. Minden tehetsége megvan ahhoz, hogy egy nap a csatorna új műsorvezetője legyen. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Gelencsér Timi már megvalósította ezen álmát, sőt, Lissák Laura, a DWS másik fontos szereplője is belevágott ebbe a karrierbe, és jelenleg sportműsort vezet. Alexandrának szintén jól állna ez a szerep, ám most a Zsákbamacskára koncentrál, ahol Marics Petiékkel dolgozik együtt, így a lehető legjobb közegben van.

Ami pedig a megjelenését illeti, egyszerűen tökéletes, nagyon nagy formában várhatja a tavaszt. Sőt, már a nyári formája is adott, de addig biztosan fog még fejlődni, és reméljük, hogy később a Dancing új évadát is bejelentik. Alexandra legutóbb a döntőig jutott Marics Petivel, de hogy kit kaphat legközelebb, az egyelőre rejtély.

Az már kevésbé az, hogy kiválóan állnak rajta az igazán elegáns szettek is. Nemcsak sportosan vonzó Alexandra, hanem az elegancia oltárán is, mint azt láthatjuk. Eddig sem lehettek gondjai az önbizalommal, hiszen egy erős, céltudatos nő, ám most, hogy ennyi dicséretet kap, talán ez is új szintre növekedett benne.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.