Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Mérhetetlenül szexi ruhában jelent meg Stana Alexandra a Zsákbamacska forgatásán

Stana Alexandra láthatóan remekül érzi magát a kamerák előtt, és egyre közelebb kerülhet ahhoz, hogy teljesüljön az egyik nagy álma.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, hogy Stana Alexandra műsorvezető szeretne lenni, amire talán ő maga sem vágyott azelőtt. Sőt, a médiában sem volt jelent, de a Dancing with the Stars mindent megváltoztatott, és manapság kevesen vannak, akik nem ismerik fel. Egy végtelenül kedves és értelmes nő, aki nem szállt el az ismertségtől.

Sokan mások fele ennyi ismertség után is elszállnak, és nagyon más szinten érzik magukat. Alexandra más karakter, helyén kezeli a dolgokat, és tudja jól, hogy a szerencse forgandó a médiában, így igyekszik megélni a pillanatokat. Ez nem is arról szól, hogy ismert emberré vált, hanem sokkal inkább az őt körülvevő új barátokról. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Sok új barátot szerzett az évek alatt, és a DWS egyik kihagyhatatlan tagjává vált, akitől mindig 100%-os teljesítményt várhat az ember, Ezt már számtalanszor bizonyította, és még fogja is, hiszen a TV2 táncműsora óriási nézettséget generál, így nem lehet kérdés, hogy idén is lesz új évad, ami sorozatban már az ötödik lenne.

Alexandra arról is beszélt, mi van közte és Marics Peti között, akivel majdnem megnyerte a DWS-t- Nagyon kevésen múlt hogy övék legyen a trófea, meg is érdemelték volna, ugyanakkor őszintén gratuláltak Krausz Gábornak és Mikes Annának, akik a forgatások ideje alatt szerettek egymásba, és azóta is együtt vannak.

Alexandra szenzációsan néz ki, a formája is javult a szakítása óta, bár már azelőtt is pengén nézett ki. Mintha kivirult volna, boldogabbnak tűnik, és a Zsákbamacska egy újabb fontos állomás az életében, ahol rendszeres szereplő, mint aki Marics Petiéknek segít. Ez a ruha pedig… egyszerűen tökéletesen áll a táncosnőn.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.