Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Jázmin hercegnővé változott Horváth Gréta (fotók)

Egészen különleges sminket kapott Horváth Gréta G.w.M. volt párjától, Nagy Melanie-től, akinek ehhez is van tehetsége.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben ismét sokat szerepel a médiában Horváth Gréta, aki nem is oly rég élete egyik legfontosabb operációján esett át. Régóta tervezte, hogy hasplasztikára megy, majd eljött a pillanat, amikor véglegesen elszánta magát a nagy operációra, ami szó szerint megváltoztatta az életét, és olyan munkát végzett az orvosa, ami láttán csak hálás lehet.

Nagyon látványos az átalakulás, és ez egy újabb példa arra, hogy mennyi minden megvalósítható egy profi szakember kezei által. Csupán a legjobb orvosokat kell választanunk, akik komoly visszaigazolásokkal, referenciákkal rendelkeznek. Gréta is így tett, és nem bánta meg, azóta több hasfotót is láthattunk tőle. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Sok erőt adhatott azoknak, akik hasonló cipőben járnak, és félnek a beavatkozástól. Nem kell tőle tartani, ha a megfelelő orvost választjuk, a többit pedig megoldja az orvosi stáb, mint azt tették Gréta esetében is. Az Ázsia Expressz egykori nyertesének stílusa is átalakult az évek alatt, minden eddiginél elegánsabb.

Ehhez a formája is adott, szenzációsan néz ki, és büszke lehet arra, amit elért. Kemény munkája van benne, és finoman szólva is jól jött ki a nagy szakításból, minden emellett szól, hiába volt az első időszak kemény számára. Meggyes Dávid már a múlt számára, és boldog az új párja mellett, aki nem győzi őt dicsérni.

Gréta szereti a meséket, a Walt Disney világa őt is magával ragadja, még felnőttként is. Jázmin hercegnőként is ragyogó a megjelenése, és nem mellesleg G.w.M. volt kedvese, Nagy Melanie sminkelte így, akinek ehhez is van tehetsége. Egy rendkívül szexi hercegnőt láthatunk a fotókon, bennünket ezúttal is meggyőzött.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.

Újabb motorbaleset történt, most Aszófő és Balatonfüred között

A jő idő beköszöntével sokkal több a súlyos és halálos motorbaleset, ezúttal Aszófő és Balatonfüred között bukott egy motoros.