Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Horváth Gréta előtte/utána fotója a hasplasztikája után

Egészen elképesztő a végeredmény, több mint látványos, Horváth Gréta nem is lehetne ennél elégedettebb.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta már régóta gondolkozott azon, hogy átessen egy komoly hasplasztikán, ami nem túlzás, megváltoztatta az életét. Gréta csodálatos formában van, minden eddiginél vonzóbb, egy igazi nő.

Gréta őszintén beszélt arról, hogy milyen érzések vannak benne, és megmutatta, mekkora változáson ment keresztül. Egyszerűen lenyűgöző, és ez is csak azt mutatja, igenis fontosak a plasztikák, főleg ezek az operációk. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Életem, és az öngondoskodásom legjobb döntése volt, hogy ebbe az egészbe belevágtam. @drbormihaly fantasztikus munkát végzett. Köszönöm.” – írta a posztjában Gréta, aki nagyon boldog.

„Rengeteg akadályon kellett átugranom, mire erre a pontra eljutottam. Közel -32 kg-os fogyásom után, tudtam ez lesz a következő lépés. Erre fejben is meg kellett érni. Az egész plasztikának volt valami iszonyatos ereje.”

„Nem azért mert szép lett a hasam, hanem elképesztően erős önbizalmat adott az élet számos területén. Nem, nem csak az öltözködésben. Letettem a sok terhet, szó szerint kivágták belőlem azt, ami rengeteg traumát okozott nekem lelki szinten.

„A plasztika nem ördögtől való. Persze egyszerű azt mondani, hogy #szétplasztikáztatta magát Horváth Gréta. Igen? És akkor mi van! Én elképesztően boldog vagyok. Egészségügyileg is indokolt volt. Nem gondolom, hogy szétnyílt hasizommal kéne élnem, mert másnak az ingerküszöbét átlépi a változás.”

„Én merek változtatni és fejlődni is. Vállalom magam, minden hibámmal, és nem játszom meg magam. Ez nyilván megosztó dolog de az őszinteség ilyen! Nem tudom szavakkal leírni mit érzek most!”

„Olyan testben élek, amiért megdolgoztam és amibe sok energiát fektettem. Lelkileg ez egy nagyon nehéz és megterhelő út volt. Minden percét élveztem, még akkor is ha sírtam! Szeretem ezt a lányt a képen, mert bátor és erős! Te is ilyen vagy, igen Te aki most olvasod. Semmivel nem vagyok több nálad, és pont ezért képes vagy te is az átalakulásra, a határok meghúzására és a bátorságra ha plasztikáztatni szeretnél! Nekem az egész életem megváltozott”