Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Horváth Gréta stílust váltott, alig lehet ráismerni

Horváth Gréta több mint döbbenetesen jó formában van, és elismeri, valóban alig lehet ráismerni, ugyanakkor elégedett ezzel.

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Gréta egy ideje olyan formában van, hogy nehéz rá szavakat találni. Fantasztikusan néz ki, női szemmel is, és szinte csak dicséretet kap, míg azok, akik negatívan írnak róla, sokszor csak irigykednek.

Az Ázsia Expressz korábbi győztesének élete a szakítást követően megváltozott, odabent és odakint is. Nagyon jó hatással volt rá ez a változás, most már ő is láthatja, minden okkal történik. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Kizárólag saját magának köszönheti, hogy ilyen erőssé vált, és láss csodát, a boldogság is megtalálta. Az égiek néha próbatétel elé állítanak bennünket, majd csupa jó dolgokat adnak, és mint azt láthatjuk, Grétára ez nagyon jó hatással van.

„Tegnap megnéztük a Mesterjátszmát. Nagyon tetszett. Gratulálok az alkotóknak, szereplőknek!” – írta a posztjában a rendkívül csinos Gréta, aki egyértelműen élete eddigi legvonzóbb formájában van.

„Új stílusom van, igen nem ismerni rám. Hál istennek sokba került a változás, meg a munka, amit bele tettem. Ez még a kezdet, hamarosan edzeni is fogok, igen barack csapattal, mert kell a támogatás és a női közösség, nincs időm terembe járni és utálom is. Mi van még? Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat.”

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.