Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Gáspár Laci felesége új szintre helyezte a formáját

Ezrek irigykedhetnek Gáspár Lacira és feleségére, mert Niki új szintre helyezte a formáját, aminek jól látható jelei vannak.

További Hírek

Mint mondta, Lacival eléggé egymás ellentétei, ettől függetlenül lehetségesnek tartja, hogy jól fognak majd együttműködni.

Gáspár Nikinek látható módon a legkisebb mértékben sem kell aggódnia a nyári formája miatt, mert az több mint látványos.

Már nagyon közel a bejelentés, így hamarosan megtudhatjuk, hogy ki kapja meg a lehetőséget az X-Faktor új évadában harmadik mentorként.

Gáspár Laci egy nagyon szerencsés férfi, aki egy rendkívül csinos és vonzó nő mellett élheti az életét.

Újabb nagy bejelentést tett az RTL a 2024-es X-Faktor kapcsán, így már tudhatjuk, ki a második mentor Gáspár Laci mellett.

Annyi már bizonyos, hogy új mentor kap lehetőséget, így Gáspár Laci után egy olyan tagot ismerhetünk meg, aki biztosan nem volt tagja a korábbi csapatnak.

Hamarosan újabb bejelentést fog tenni az RTL az X-Faktor kapcsán, és valószínűleg lerántják a leple a második mentorról.

Az RTL bejelentette, hogy az X-Faktor első mentora, aki már biztosan ott lesz a mentorok között, viszont három új név fog mellé csatlakozni.

Minden eddiginél aktívabb Gáspár Niki az Instagram oldalán, aminek csak örülni tudnak a követők, akik között újak is vannak.

Gáspár Niki nemcsak edzőszettekben rendkívül csinos, hanem akkor is, amikor elegáns ruhát választ az estére.