Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Puskás Peti elárulta, miért lépett ki az X-Faktorból

Megvan az oka Puskás Petinek arra vonatkozólag, hogy már nem szerepel az X-Faktor új évadában.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint arról már mindenki értesülhetett, bejelentették az X-Faktor új évadának első mentorát. Gáspár Laci maradt a helyén, és hetedik alkalommal is mentor lesz, viszont rajta kívül senki nem tért vissza, új arcok jönnek. Erősen számítani lehet Majka és Pápai Joci személyére, és egy női tagra, aki talán a legnagyobb kérdőjel jelenleg.

Puskás Peti egy érzelmes videóban beszélt arról, miért döntöttek úgy, hogy számára az X-Faktor ezen a ponton véget ér. A hetedik évadát már nem kezdi meg, és ennek leginkább az időhöz van köze, hiszen az X-Faktor egy olyan intenzív féléves elfoglaltságot jelent, ami nem fér bele számára, mert szeret otthon lenni a gyermekével, figyelni őt, látván az első lépéseit, és így tovább. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Peti hálás az X-Faktornak, az RTL-nek, hogy megadta számára ezt a lehetőséget, és élete, pályafutása kiemelkedő részeként teint rá. „Köszönöm a sok csodás emléket és legfőképpen azt, hogy megismerhettem a szerelmem, a feleségem, gyermekeim anyját, akivel most életünk legfontosabb feladatát kell teljesítenünk…Rengeteg dolog változott az elmúlt 8 évben és engem most a családjaim igényelnek: Bogi , Ábel és Mimó, illetve a második családom a Biebers család.” – írta a posztjában Peti.

Puskás Peti nagyon hálás

„Sok barátommal, kollégámmal vett mást irányt az utunk, sok nehéz döntést kellett meghoznom az elmúlt hetekben, sokaktól vettem búcsút, de szeretettel és hálával gondolok rájuk. Andris, Norbi, Marci, Bence : köszönöm nektek a közös zenekari élményt, a barátságotokat és hogy ennyi munkát és tehetséget tettetek bele az én kis álmomba! Danikám ! Testvéredként pedig nincs fontosabb mint hogy boldognak lássalak és én most úgy látom a legjobb döntést hoztad!”

„Úgyhogy köszi nektek, a fantasztikus stábnak, a mentoráltjaimnak, a mentortársaimnak a közös melót! Sok sikert az újaknak és kívánok annyi sikert ( bàr a 40szàzalék közeli, sőt fölötti nézettségünk azért kihívás lesz) és örömöt mint amit mi éltünk át. Hamarosan pedig találkozunk a megújult Biebers koncerteken és az RTL képernyőjén! Ha gondoljátok, írjátok meg a kedvenc pillanataitokat!”