Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,04 Ft
Euró
394,29 Ft
Font
457,73 Ft
Bitcoin
64,275 $

További Hírek

Herceg Erika a valaha volt egyik legvonzóbb és legszexibb mentor az X-Faktorban, ehhez kétség nem férhet, amit ismét bizonyított.

Nem mindenki értette, hogy mi történt Helfy Alexával, akinek nehéz feldolgoznia a kiesését, hiszen már nincs esélye arra, hogy megnyerje a 2022-es X-Faktort.

Ez egy újabb nagyon izgalmas és fordulatos este volt az X-Faktorban, de két versenyző már biztosan nem nyerheti meg a versenyt.

Váratlan módon két nagy kedvenc is távozott az X-Faktor küzdelmeitől, akik már nem folytathatják tovább a versenyt, de biztosak lehetünk abban, hogy sikeresek lesznek a zeneiparban.

Herceg Erika nagyon őszintén beszélt arról, miért fejezi be az éneklést, és mi az ő útja, ami egy komolyabb utalás is lehet a jövőbeni terveire.

Egy nagyon izgalmas élő shown van túl Herceg Erika, ami egyúttal az első volt neki az X-Faktorban, ahol mentorként dolgozik.

Herceg Erika az X-Faktor történetének egyik legvonzóbb női mentora, minden ország évadát tekintve is, aminél nincs nagyobb bók.

Egy nagyon hosszú estén és éjszakán vannak túl a versenyzők, akik közül négyen már biztosan nem folytathatják tovább a versenyt.

Mondjon bárki, bármit, Herceg Erika egy nagyon is szerethető karakter, aki tud rendkívül komoly, és humoros is lenni.

Az X-Faktor mentora nagyon hálás a szerelméért, aki egyúttal az első komoly párkapcsolata, előtte magányos farkasként élte az életét.