Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

A rendkívül vonzó Herceg Erika döntése is számított A Konyhafőnök döntőjében (videó)

Herceg Erika nagyon örült, hogy ott lehet A Konyhafőnök döntőjében.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy készülődés előzte meg A Konyhafőnök új évadát, hiszen a szerkesztőknek ki kellett választaniuk azokat, akik lehetőséget kaphatnak a selejtezőben. Ez sosem egyszerű, és vannak, akik inkább szerepelnek, mint jól főznek.

Ugyanakkor hamar nyilvánvalóvá vált, kik azok, akikben komoly potenciál van. Ezzel együtt már azt is tudhatjuk, hogy ki nyerte meg a versenyt, mely egy igencsak érdekes döntőt hozott péntek este. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

„Elcsesztem” – Kurta Zsuzsa rossz hozzávalókat diktált a segítőjének. A Konyhafőnök Fináléjában már nem volt lehetőség hibázni, de az izgalom és a stressz hatására Kurta Zsuzsa fejében összekavarodtak a receptek, így rossz zselésítőanyagot használtak fel egy elemhez.

Bár hamar ráeszmélt a hibájára, a portói borból készült zseléje sem akart úgy sikerülni, ahogy azt eltervezte – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában a nagy csatát követően.

„Ez 24 karátos arany?” – Herceg Erikát és Rácz Jenőt ugyanaz az elem nyűgözte le. Kurta Zsuzsa előételének nem minden eleme aratott osztatlan sikert A Konyhafőnök zsűritagjainál, de egy elemmel nagyon betalált. Az aranybevonatos gombócokkal levette a lábáról Herceg Erikát, akinek az arany iránti rajongásában Rácz Jenő is osztozott.