Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Will Smith visszaült a Bad Boys első részének legendás Porschéjának volánja mögé

Will Smith a valaha volt egyik legjobb sportautót vezethette a Bad Boys című akciófilm első részében, ami nem keveset dobhatott az eladásokon.

...svg content...Fotó: Instagram/Will Smith
Kult

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bad Boys új epizódja hamarosan Magyarországon, a magyar mozikban is debütál. Már nem kell sokat várnunk a következő részre, ami a jelek szerint minden eddiginél több akciót tartalmaz, aminek csak örülhetünk. Természetesen a két megszokott akciósztár szerepel az új részben is Will Smith és Martin Lawrence személyében.

Az első rész a 90-es évek közepén jelent meg, ami egy nagyon sűrű és izgalmas időszak volt, a filmgyártás terén is. Sok mindennek hívta fel magára a figyelmet a Bad Boys első része, és Michael Bay olyasvalamit alkotott, ami még manapság is megállja a helyét a filmvásznon, ezzel együtt a benne szereplő autó szintén telitalálat. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Egy Porsche 911 Turbo kapott helyet a filmben, ami akkor új volt, és egészen elképesztő dolgokra volt képes. Mindenki tátott szájjal nézte a moziban az autót, aminek még a mai ára is horribilis, és nem véletlenül. Ez a Bad Boysnak is köszönhető, és titkon bíztunk abban, hogy a gép valamikor még feltűnik a folytatásban.

A második részben már Ferrarival nyomultak a srácok, majd jött a Porsche akkori legújabb verziója. Ismét fontos szerepet kap a márka az aktuális részben, és Will nem hagyta ki a lehetőséget, hogy bepattanjon a régi verzióba, amiről természetesen videó is készült.

Hihetetlen, hogy lassan 30 év telik el a két felvétel között, de Smith még mindig nagyon jól tartja magát. Nemcsak hogy jól tartja magát, további részeket néznénk meg vele a jövőben, és ez a veterán Porsche mai szemmel is egészen elképesztő, nehéz szavakat találni a tökéletes formatervre.