Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Tóth Gabi nagyon korán kelt, látványos fotóval üzent

Tóth Gabi egy látványos fotóval kívánt jó reggelt, igyekezvén megfogni a pozitív hangulatot, amire mindenkinek szüksége van.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi egyre jobb és jobb formában van, irigykedhetnek is rá az emberek, de még mindig sokan vannak, akik támadják, Ez pedig olyasvalami, ami aligha fog változni a megosztóbb karaktere miatt, viszont kitart, nem adja meg azt a szívességet másoknak, hogy visszavonul. Sőt, újraépíti a zenei karrierjét, de a pontos részletek továbbra sem ismertek.

Gabi igyekszik többet és többet adni azoknak, akik szeretik, kedvelik őt. Időről időre mélyebb gondolatokat is megoszt, és próbál olyan pozitív lenni, amennyire csak tud, mert ez az igazi hajtóereje a boldog életnek, nem pedig a csillogás és a siker, amiből szintén sok jutott az énekesnőnek. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

„Jó reggelt! Egy kedves ismerősöm bejegyzésével indítottam a napomat, ami sokat adott nekem! Köszönöm Magyar Gábor.” – írta a posztjában Gabi, majd megosztotta azokat a gondolatokat, amik sokat adtak számára, és szeretné, ha mások is így éreznének.

„Minden reggel azzal kelni, hogy valami hasznosat csinálj. Hogy minden tettednek legyen egy messzire mutató tartalma. Hogy elveszni látszó értékekért harcolj. Hogy fát ültess. Hogy megírj egy benned felzendülő verset. Hogy hasznosíts újra elpazarolt, kihajított, szemétnek ítélt dolgokat. Dalolj a lelkedből.”

„Hogy gondolkodj, és ha valamire jutottál, azzal próbálj segíteni. Hogy dönts: mi IGEN, és mi NEM. Hogy figyeld a világot, megértsd, ha valahol alattomos veszély közelít, és próbáld megelőzni, segíts elhárítani azt. Hogy szeress minden hozzád tartozót. Istent, hazát, családot, fűt, fát, virágot. Hogy szolgálj, hogy szeresd a múltadat, akik előtted küzdöttek, érted éltek, hogy te is másokért élhess. A puszta létezésed kötelez erre. Hogy vagy. Hogy sorsot kaptál. Menned kell az úton.”

„Azon a keskenyen. És hogy ne törjön meg, ha nem értenek. Hogy ne fájjon, ha mellőznek. Ezen szenvedni egyáltalán nem dolgod. Mert élet fakad kezed nyomán. Mindenki után következik valami a világban. És EZ a nem mindegy. Ez az az egy, ami értelmet ad minden reggelnek. Mert amit TE elérsz, amit mások sikernek neveznek, az nem a TE érdemed. Az a szüleid dicsősége. Isten áldja őket éltükben, vagy haló poraikban.”

„A TE eredményed, érdemed mindaz, ami a te tetteidből, életedből következik, ami általad testesül meg a világban. Ahogyan te folytatódsz. Az lesz a te sikered. A mindennapi erőfeszítés, ami értelmet nyerni akkor fog, ha már nem leszel. Amikor már nem ITT leszel. Mert akkor is leszel valahol, és látni fogod, mit hoztál a világra. Mit tettél, és mit nem tettél. Hogy mit alkottál, mit hagytál szótlanul, és mi ellen küzdöttél. Az élet szép. És ETTŐL szép. Jó reggelt kívánok!”