Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,019 $

Tóth Gabi bejelentette, újraépíti a zenei karrierjét

Ahogyan ő fogalmazott, „mindent újraépít”, ami egy nehéz időszak lehet számára, ugyanakkor mindez kifizetődő lehet később lelkileg és mentálisan is.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy ideje abszolúte más életet él, mint korábban, mert újra boldog. Beköszöntött nála az új szerelem, viszont a kihívások sem kerülik el, amiről igencsak őszinte és mély sorokat fogalmazott meg a közösségi oldalán, melyet érdemes követni, mert időről időre betekintést ad élete kulisszái mögé.

„Annyira hiányzik a zenélés… a színpad… a szívem egyik éltető ereje. De az élet hoz nehezebb időszakokat… amikor türelemmel kell lennünk… a hitünk próbatétele ez.. hogy hisszük, lesz újra…. ezekben a hónapokban a hitem próbatétele zajlik…” – írta a posztjában sejtelmesen Gabi. Soron kívül Itt a nagy bejelentés, Berki Mazsiék és Hujber Feriék is ott vannak az új Nyerő Párosban

Arról azonban egyelőre nem beszélt, hogy mi is zajlik ennek hátterében, de nagyon úgy fest, újra kell építenie a zenei karrierjét, ami nem biztos, hogy rossz dolog, mivel új lendületet adhat számára, az élet minden területén. Ez pedig csak jó hatással lehet rá, és aki ismeri Gabit, az tudhatja, soha nem adja fel.

„Hinnem kell, hogy leszek még! Mert adni szeretek! A hangomon keresztül kapcsolódni veletek! A szép emlékekkel programozok! Vagyok még! Mert úgy érzem, hogy kapcsolódhatunk újra! Kivárok és szorgalmasan újraépítek mindent…”

„Maradjatok velem, megyek bárhová zenélni, mert nem adom fel.” Sokan kíváncsiak arra, hogy mi történhetett, és ez most vajon mit is jelent, hiszen a nyári időszakban általában a zenészek rengeteget koncerteznek, turnéznak, mint tette azt Gabi az elmúlt években Erdélyben. Egyelőre nem tudni, ezzel idén mi lesz pontosan, mik a tervek, kivéve a táborok szervezését a párjával, Papp Máté Bencével.

Vitézy Dávid pillanatok alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.