Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Mikes Anna az Ázsia Expresszről: úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz

Ám már az első napon rá kellett döbbenniük, hogy egy komoly versenyről van szó, ami azonnal beszippantja az embert.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, Mikes Anna és Krausz Gábor mellett a többi versenyző is hazatért az Ázsia Expressz forgatásáról, de arról, hogy mentek a dolgok, egyelőre keveset tudni. A táncosnő viszont nemrég elárult pár dolgot, például azt, hogy jó érzés volt hazatérni, hiányolta a szeretteit és a munkáját, az őt addig körülvevő nyugalmat.

„Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam. Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor” – tette hozzá. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Nemrégiben pedig újabb részleteket árult el az átélt kalandokról a Hot! magazinnak, amelyből a Bors szemlézett. „Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant” – fogalmazott Mikes Anna, ugyanakkor azt is beismerte, hogy a sztárséffel jól működtek együtt.

Elmondása szerint ez egy teljesen más helyzet volt ahhoz képest, amikor együtt táncoltak, zöldfülűként mentek a Fülöp-szigetekre, ráadásul úgy, hogy nem tudták, mi vár rájuk. „Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni” – emelte ki. A táncosnő úgy érzi, a műsor bebizonyította, mennyire erős a kapcsolatuk.

Szerinte nem a kalandokkal kerültek közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtak jól együttműködni. Mindemellett továbbra is azt gondolja, hogy az Ázsia Expressz hihetetlen élmény volt számukra, amit kár lett volna kihagyni, de abban már kevésbé biztos, hogy újra igent mondanának erre az egészre.

„Nagyon nagy élmény volt, kár lett volna kihagyni! Ma már kétszer meggondolnám, hogy újra belevágjunk-e, mert nagyon kemény feladat. Az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny. De visszatekintve is nagyon örülök, hogy elvállaltuk, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életünkben” – jegyezte meg Anna.

Szijjártó Péter egy rendkívüli ügy miatt utazott el Svájcba kora reggel

A magyar külügyminiszter minden követ megmozgat annak érdekében, hogy valahogyan rábírja a feleket a béketárgyalásokra Ukrajna és Oroszország között, amire igen nagy szükség lenne.