Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Mikes Anna az Ázsia Expressz forgatása után: jó érzés, hogy amit felépítettem, az megvárt

Hálás azért, hogy újra együtt lehet a szeretteivel, s hogy ott folytathatja a munkát, ahol abbahagyta.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, a többi versenyző mellett nemrég tért haza Krausz Gábor és Mikes Anna is az Ázsia Expressz forgatásáról, ám arról, hogy mentek a dolgok, egyelőre nem sokat tudni. A táncosnő viszont elmondott néhány dolgot, kezdve azzal, hogy nagyon jó érzés volt hazatérni. „Egyébként is Magyarország rajongó vagyok: imádom a hazámat és szép életem van itthon” – mondta.

„Annyira rendben van minden körülöttem, jó visszajönni ebbe a nyugalomba” – fogalmazott. Elmondása szerint nagyon hiányozott neki a tánciskola, a tanítványai, a családja és a barátai, akik hasonlóképp éreztek. De a Bors azt a kérdést is feltette, mennyire szakadt a nyakába a rengeteg munka, mialatt távol volt? Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Erre úgy felelt: „Én egy robot vagyok, ha munkáról van szó, de ez nem esik nehezemre, mert imádok dolgozni. Hálás vagyok, hogy ott a tánciskolám és ott folytathatom, ahol abbahagytam” – fogalmazott Anna. „Jó érzés az, hogy amit felépítettem, az megvárt és ugyanúgy vissza tudok állni a munkába, mint bármikor máskor” – tette hozzá.

Az Ázsia Expressz forgatási részleteiről viszont nem árulhatott el túl sokat, mindössze annyit, hogy sokat gondolkoztak, elvállalják-e, de így utólag biztos volt benne, hogy jó döntést hoztak, óriási kalandban volt részük. Ha pedig kihagyták volna, minden bizonnyal megbánták volna, így örülnek neki, hogy igent mondtak a műsorra.

A táncosnő hozzátette, már most be van táblázva az egész nyara, ám őt ez nagy megnyugvással tölti el, mert így könnyebb átlátni a dolgokat. De a tánciskolán kívül is rengeteg fellépése lesz, ami sok próbát fog igényelni. „Erre fizikálisan és mentálisan egyaránt fel kell készülni, mert komoly produkció lesz, de ehhez hozzá vagyok szokva” – jegyezte meg.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.