Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,79 Ft
Font
451,48 Ft
Bitcoin
68,194 $

Mikes Anna gyönyörűbb, mint valaha, Krausz Gábor nagyon szerencsés

Az egyik legszebb nő éli az életét Krausz Gábor mellett, aki nagyon szerencsésnek mondhatja magát, akárcsak Mikes Anna.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Ann
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor nagyon jól jött ki a válásából, mert ha Tóth Gabi nem áll elé tavaly ebben az időszakban, hogy válni szeretne, talán soha nem ismerheti meg Mikes Annát. A sors akarta így, és szerencsére Gabi is boldog a szerelmével, akivel messze jobban összeillenek, mint anno Gáborral, hiszen az a kapcsolat, a házasság nem működött.

Gábor és Anna a Dancing with the Stars alatt ismerkedtek meg, majd egymásba szerettek. A Séfek Séfe sztárja a korábbi években rendre nemet mondott a műsorra, és most már tudhatjuk, a sors miért akarta így. Kivárt, hogy Gábor és Anna is egyedül legyen, majd egymás elé tette őket. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Bejött a sors húzása, mert Anna és Gábor boldogan élik az életüket, már ugyanazon házban. Sokan reménykednek abban, hogy saját családot is alapíthatnak, és nem kérdés, Anna kiváló édesanya lenne, aki egyúttal kiváló pedagógus. Talán csak idő kérdése, és miután Gábor évek óta édesapa, sokat tudna segíteni ebben is.

Nemrég tértek haza az Ázsia Expressz forgatásairól, de hogy meddig jutottak, egyelőre nem tudni. Ami biztos, hogy egy pár, boldogok, csak rájuk kell nézni, az egyik legaranyosabb sztárpáros, akiért rajonganak az emberek, és a legkisebb mértékben sem megosztóak. Ez pedig lényegesen megkönnyíti az életüket.

Időközben Annáról új fotók jelentek meg, amiket alább láthattok. Minden eddiginél gyönyörűbb, nagyon jó hatással van rá Gábor, a médiaszereplés, gyakorlatilag minden a helyére kerülhetett az életében, és ilyenkor egy nő még szebbé, még vonzóbbá válik, ami tökéletesen igaz a profi táncosnőre.