Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Tóth Gabi minden eddiginél szerelmesebb és vonzóbb (fotó)

Tóth Gabira is rátalálhatott az a szerelem, mely talán örökre szól, Papp Máté Bence oldalán teljesen másnak látni az énekesnőt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég arról beszélt, hogy milyen fontos számára a tánc, és csak énekelni nem tudna. Fontos, hogy mellette táncoljon is, mely egy olyan kifejezési forma számára, ami egyszerűen boldoggá teszi. Tánc nélkül biztosan nem tudna ennyire boldog lenni, és hálás azért, hogy a színpadon lehet.

Az sem titok, hogy Gabi valószínűleg táncos lett volna, ha nem kezd énekesi pályafutásba. Miután ennyire szereti a táncot, igencsak kézenfekvőnek tűnik, hogy a Dancing with the Starsban szerepeljen. Sokan örülnének a bemutatkozásának, pláne azok után, hogy a tavalyi évadot a volt férje, Krausz Gábor nyerte. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Gabi számára minden adott lenne, mert nagyon kitartó, tanult táncot, és nem mellesleg a párja profi táncos. Nem lepődnénk meg, ha az énekesnő ott lenne a következő szezon versenyzői között, hatalmasat húzna ezzel a TV2, akik nemrég jelentették be, hogy a Győzike Show-t is felélesztik a Szerencsekerék és a Zsákbamacska, valamint a Megasztár után.

Tóth Gabi nagyon szerelmes, minden fotóján visszaköszönnek ezek a pillanatok. Papp Máté Bence lett az a férfi az életében, aki mellett igazán önmaga lehet, felhőtlenül boldog, és sok olyan élményben van részük, amit mindketten szeretnek, kezdve a tánccal, a népi hagyományokkal, és így tovább.

„Ha nem találom a megoldást, elnézek a távolba veled! Ott körvonalazódik a valóság” – üzent Tóth Gabi, aki boldog, és ennek láthatói jelei vannak, csak rá kell nézni a róla készült fotókra, valóban megtalálhatta az igazi boldogságot, amin belül önmagát adhatja és kiteljesedhet.

Az iráni elnök helikoptere kényszerleszállást hajtott végre és eltűnt

A fedélzeten tartózkodott az iráni elnök mellett a külügyminiszter is.