Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,798 $

Óriási bejelentés: 14 év után visszatér a Győzike Show

Gáspár Győző nem túlzott, amikor azt mondta, hatalmas durranással készülnek, ugyanis kiderült, hogy 14 év után visszatér a Győzike Show.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A Győzike Show anno a RTL-en debütált, melyben Gáspár Győző, Gáspár Bea, Gáspár Virág és Gáspár Evelin életét követhettük figyelemmel éveken át. Azóta Evelin és Virág is felnőttek, ismert médiaszemélyiséggé váltak. Győzike pedig továbbra is az egyik legszórakoztatóbb karaktere a sztárvilágnak.

Gáspár Bea szintén népszerű, nem egy műsorban szerepeltek együtt, illetve külön-külön is. Az elmúlt időszakban a TV2-nél voltak láthatóak, többek között az Ázsia Expresszben és a Párharcban, ami részben róluk szól. Most pedig eljött az idő, hogy visszatérjen a legendás Győzike Show, benne a család új kalandjaival.

Nem panaszkodhatunk, csak úgy repkednek a nagy bejelentések, nemrég Tóth Andi RTL-es átigazolását jelentették be az X-Faktor miatt, most pedig a Győzike Show visszatérése került terítékre. 14 év után tér vissza a sorozat, újraindulnak a forgatások, de nem az RTL-en, hanem a TV2-n, amivel sokat nyerhet a csatorna.

Győzike és Bea biztosan visszatérnek

A Blikk azt írja, információik szerint ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár-család mindennapjait. Anno 102 epizód készült a Győzike Show-ból, ami szinte minden rekordot megdöntött. Eredetileg 8 részt rendeltek be, és abból lett végül több mint 100, ami ugyancsak beszédes.

2005 és 2010 között futott a show, amiben Gáspár Zsoltit is megismerhettük, aki a Farm VIP egyik legnagyobb sztárja. „A TV2 rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra. Ennek egyik fontos eleme a reality, amely műfajban több műsort is láthatnak majd a nézők, hiszen új évaddal jön az Ázsia Expressz, a Séfek Séfe, a Kőgazdag fiatalok. Húsz év után újra jön a Kísértés, illetve – a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben” – erősítette meg a TV2 a Blikk kérdésére az értesülést.

Nyáron kezdődhetnek a forgatások, és úgy tervezik, hogy néhány héten át napi rendszerességgel kerülnek képernyőre Győzőék. A családfő és felesége már leszerződött, de az még kérdéses, hogy Virág és Evelin szerepelnek-e majd, jelenleg is tárgyalnak velük a vezetők erről.