Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,16 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
68,726 $

Egyre több dicséretet kap Tóth Gabi: „Olyan szép vagy”

Mindenki láthatja, Tóth Gabi milyen boldog Papp Máté Bence oldalán, aki egészen más dimenzióba helyezte szerelme életét.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi mindig is vágyott az igaz szerelemre, és voltak időszakai, amikor szerelmes volt. Ugyanakkor csalódások is érték, majd egy bizonyos ponton be kellett látnia, hogy nem működik a kapcsolata Krausz Gáborral, így a házasságuk sem, amiből válás lett, még tavaly év végén, az ünnepek előtt mondták ki a válásukat.

Gabi megkönnyebbülhetett, hiszen tudjuk jól, milyen nehéz tud lenni, amikor valakivel már nem vagyunk együtt, de papíron még házasok vagyunk. Az énekesnő és a Séfek Séfe sztárja hamar elváltak, és közben Krausz Gábornak is lett kapcsolata. Nemrég tért haza Mikes Annával, akivel az Ázsia Expresszben szerepelt. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Érdekes fordulat lenne, ha Gabi idén a Dancing with the Starsban versenyezne, egy évvel Krausz Gábor győzelme után, majd az Ázsia Expresszben is rajthoz állna a párjával, akárcsak a séf tette azt most Annával. Akár még erre is lehet esély, és nem kevés nézőt vonzana a képernyőre Gabi a Dancingben, majd az Ázsiában.

Ezúttal a táncról beszélt, és korábban elárulta, táncos lett volna, ha nem áll énekesnek. Nagyon fontos neki a tánc, és szerencsés, hogy a párja profi táncos, így általa még többet tanulhat erről a sportról és művészetről. Azt mondja Gabi, nem tudna csak énekelni, mert mindig nagy űr lenne benne a tánc hiányától.

Mit jelent nekem a tánc? Gyerekkorom óta a közösséget, fegyelmet, kitartást, boldogságot, szabadságot, önismeretet, biztonságot, önkifejezést. Hálás vagyok, hogy 25 éve az életem része lehet! Nem tudnék csak énekelni, mert mindig egy űr lenne bennem a tánc hiányától ma pedig a tánc világnapja van! Éljen a tánc! Minden nap! Minden életkorban és élethelyzetben.”