Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Szerelmes fotóval tért vissza Krausz Gábor és Mikes Anna az Ázsia Expresszről

Hogy megnyerték-e az Ázsia Expresszt, nem tudni, de az valószínű, hogy minden eddiginél közelebb kerültek egymáshoz.

...svg content...Fotó: Insagram/Krausz Gábor
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, hogy az Ázsia Expressz 2024-es évada véget ért. A kalandok a Fülöp-szigeteken kezdődtek hetekkel ezelőtt, majd a mezőny Tajvan felé vette az irányt. Az első helyszínt erdőtűz miatt hagyták el idő előtt, addig nem sokkal később földrengés rázta meg őket Tajvanban.

Szerencsére nem történtek súlyos sérülések, és ezek a rengések még a korábbi nagy földrengés utórengései lehettek. Más lett volna a helyzet, ha akkor vannak Tajvanban Ördög Nóriék, mert az elmúlt 25 év legerősebb rengése csapott le az országban. Ezúttal elmaradt a káosz, és megrendezhették a döntőt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Tilla az elsők között jelezte, hogy újra itthon van, és nagyon élvezte a kinti kalandokat. Zámbó Krisztián pedig olyan szerencsétlenül járt, hogy súlyos sérülést szenvedett, eltört a karja egy kerékpárbalesetben. Ennek ellenére sem akar leállni koncertekkel, az a terve, hogy azokat így is folytatni fogja.

Ördög Nóri erősítette meg, hogy az Ázsia Expressz döntője lezajlott, és már hazafelé tartanak. Azóta mindenki otthon lehet már, és akárcsak a Dancing with the Starsban, Krausz Gábor minden bizonnyal főszerepet fog kapni Mikes Annával.

A szerelmesek ugyanis együtt, közösen, párkénként vágtak neki a kihívásoknak. A DWS-ben nagyon jól működött a duójuk, de ez egy olyan terep és játék volt, amiben még nem volt részük. Ugyanakkor meglepődnénk, ha nem jutottak volna el a döntő környékéig, a választ csak hónapokkal később kaphatjuk meg.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.