Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Tilla többször elsírta magát az Ázsia Expressz alatt

Tilla rögtön videóval jelentkezett azt követően, hogy visszatért Magyarországra az Ázsia Expressz forgatásáról, amit nagyon élvezett Stohl András csapattársaként.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Heteken át zajlott a verseny az Ázsia Expresszben, aminek első helyszíne a Fülöp-szigetek volt. Végül a szigeteket előbb kellett elhagyniuk egy erdőtűz miatt, addig nem sokkal később Tajvanban földrengés okozott riadalmat. Ez egy teljesen új helyzet volt Ördög Nóriék számára, és látszott rajtuk az aggodalom.

Szerencsére nem történt baj, és a stáb leforgathatta az új évadot, a tajvani döntőt, miközben kiderült, Zámbó Krisztián idehaza súlyos balesetet szenvedett. Soha ezelőtt nem tört el semmije, ám most nem volt szerencséje, így a következő hetei igencsak nehézkesek lesznek, de nem mond le a fellépésekről. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Tilla szintén tagja volt a mezőnynek, Stohla Andrással vágott neki a kalandnak, amit nagyon élveztek. A TV2 legendás műsorvezetője a videójában elárulta, három olyan alkalom is volt, amikor elsírta magát. Hogy miért, egyelőre nem tudni, de erre is fény derül majd a nyári időszakot követően.

Tilla és András eddig is jóban voltak, de már testvérként tekintenek egymásra. Elmélyült a barátságuk a műsor alatt, jó párost alkottak, és a hetek alatt rengeteg minden történt velük. Voltak jó és rossz élményeik is, viszont most annak örülnek, hogy újra a családtagjaikkal lehetnek, mert egy ideig még csak beszélni sem tudtak egymással.

„Visszajöttünk!!!! Itt vagyunk újra!!!! Most akkor visszazökkenünk a megszokott életünkbe! Nagyon nagy élmény volt, nem gondoltam volna, hogy az Ázsia Expressz ennyire kemény és közben óriási élmény. Van mit kipihenni, de megérte! Kíváncsi vagyok, milyen lesz a tévében, ott a helyszínen annyi élmény ért minket (jó is, rossz is) amit fel se tudunk még rendesen dolgozni. Örök emlék!” – olvasható Tilla posztjában.