Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Videót osztott meg Ördög Nóri a tajvani földrengésről az Ázsia Expressz alatt

Azok, akik még nem éltek át hasonlót, szürreálisnak élhetik ezt meg, ráadásul hetekkel korábban óriási földrengés rázta meg Tajvant.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Tajvant nem is oly rég az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb földrengését élte át, miközben házak omlottak össze. Most ezen a helyszínen forgat a TV2 az Ázsia Expressz stábjával, ráadásul ezelőtt amiatt kellett korábban elhagyniuk a Fülöp-szigeteket, mert erdőtűz pusztított, és senki nem akart kockáztatni.

Most pedig földrengés okozott riadalmat, amit még Ördög Nóri sem élt át ebben a formában. Először az étteremben ülve kaptak jelzést a telefonjukra, teljesen egyszerre, miszerint földrengés van folyamatban. Mint arról korábban beszámoltunk, alig pár óra alatt több mint 200 rengés rázta meg Tajvant, amiből Nóriéknak is kijutott. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Jó hír, hogy mindenki rendben van, és kiderült, hogy pár nap múlva elindulnak hazafelé, tehát rövidesen megrendezik a finálét. Valószínűleg már csak nagyon kevés páros van versenyben, és a végén két duó csap össze egymással a nagy nyereményért.

„Április elején hatalmas földrengés rázta meg Tajvant. Akkor még, Fülöp-szigeteken, távolinak tűnt a dolog, még ha a szomszédban voltunk is. És reméltük, hogy mire ide érünk, mi már nem kapunk belőle ízelítőt. De nem így lett…” – írta a posztjában Nóri, aki egy igen félelmetes videót osztott meg.

„Tegnap éjjel megtapasztaltuk, milyen az, amikor recsegnek-ropognak a falak… A helyiek óriás rutinnal kezelik a földmozgásokat, de nekünk, magyaroknak ijesztő élmény volt a rengés. Nincs baj, mindenki jól van! Stáb is, versenyzők is! Már csak pár nap, és megyünk haza…”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.