Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Váratlan és drámai helyzet adódott az Ázsia Expressz forgatása alatt

Nem várt helyzet adódott az Ázsia Expressz forgatása alatt a Fülöp-szigeteken, amire rögtön reagálnia kellett a stábnak.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, a TV2 hetek óta forgatja az Ázsia Expressz új évadát, miközben bejelentésre került, hogy idén nemcsak a Megasztár tér vissza, hanem a Sztárban Sztár is, és a Dancing with the Stars szintén új évadot kap, amiben új sztárok mérettetik meg magukat a táncparketten, köztük komoly meglepetésekkel.

A TV2 általában hatalmas kihívást vállal a külföldi forgatásokkal, amiknek megvan a maga veszélyük. Nem veszélytelen egy ismeretlen terepen forgatni, ráadásul gyakran stoppolnak a versenyzők, de szerencsére eddig sosem történt súlyos baleset, és reméljük, nem is fog. Ugyanakkor vannak helyzetek, amiket nem lehet elkerülni, és minden forgatókönyvet átírnak. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Pontosan ez történt a Fülöp-szigeteken, amiről Ördög Nóri számolt be. Nem éppen úgy jelentkezett be, mint azt szerette volna, mert egy erdőtűz miatt gyakorlatilag el kellett hagyniuk a területet, így a vártnál hamarabb érkeztek meg Tajvanba, ami a finálénak ad otthont.

„Ugyan el vagyok maradva egy kicsit a napjaink feldolgozásával, de most előreugrottam az időben egy “különkiadás” erejéig. Ez most nem olyan, mint amilyen a többi szokott lenni, mint ahogy ez a napunk sem úgy telt, ahogyan egyébként normálisan telne…” – írta a posztjában Ördög Nóra.

Az erdőtűz miatt nem tehettek mást, minthogy módosítanak a verseny menetén, hiszen a biztonságnál nincs fontosabb. „Erdőtűz miatt kellett módosítani a verseny menetén. Szerencsére mindenki jól van. Annak a kis falunak a lakói is, ahol forgattunk volna…” – folytatta az Ázsia Expressz műsorvezetője.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.