Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Súlyos balesetet szenvedett Zámbó Krisztián, a kórházból üzent (videó)

Úgy tűnik, ez egy igen nehéz nyár lesz Zámbó Krisztián számára, aki súlyos balesetet szenvedett, melynek következtében eltörte a kezét.

...svg content...Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián Jimmbo
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián egy igazán szórakoztató karakter, aki imád szórakozni, szórakoztatni, fellépni. Járja az országot, sok haknija van, esküvőkön, születésnapokon énekel, és természetesen legendás édesapja, Zámbó Jimmy dalait is előadja, amikkel mindig nagyon nagy sikert arat.

A televízióban is felismerték benne a potenciált, és nem egy műsorban kapott már szerepet. Lenne pár, amiben szívesen megnéznénk őt, a Farm VIP is ezek közé tartozik, míg legutóbb az Ázsia Expressz miatt hagyta el az országot. Ugyanakkor nem a kedvesével, hanem az öccsével indult útnak a Fülöp-szigetekre. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Hogy mik történtek velük a verseny alatt, nem tudni, de egy biztos, Krisztiánék miatt is érdemes lesz figyelni az eseményeket. A forgatások ezekben a napokban érhetnek véget, miután Ördög Nóri, az Ázsia Expressz műsorvezetője elárulta, napokon belül újra otthon lesznek, elhagyják a döntő helyszínét, Tajvant.

Krisztián már itthon van, és sajnos súlyos sérülést szenvedett. „44 éves vagyok, és az első törésem megvolt.” – emelte ki Krisztián a videójában. Kiderült, hogy kerékpáros balesetet szenvedett, ami azért is furcsa számára, mert soha ezelőtt nem esett el biciklivel, viszont ezért most nagy árat fizetett.

A baleset körülményei nem teljesen ismertek, de az biztos, hogy Krisztián nem pihen, folytatja a fellépéseket. Török kézzel is ott lesz a színpadon, viszont csak hetek múlva fog felépülni, várhatóan a nyár második felére, hiszen a rehabilitáció sem két percig fog tartani számára.