Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Ázsia Expressz: Zámbó Krisztián a repülőről üzent a Fülöp-szigetek felé

Zámbó Krisztián és öccse, Zámbó Adrián is a Fülöp-szigetek felé vették az irányt, ami az Ázsia Expressz új évadának első állomása lesz.

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már mindenki hallhatta, hogy kik az Ázsia Expressz új évadának szereplői. Erős névsort állított össze a TV2, többek között Krausz Gábort és Mikes Annát is meggyőzték arról, hogy érdemes lenne kipróbálniuk magukat a műsorban. A Dancing with the Starst már megnyerték, melynek ideje alatt szerelmesek lettek egymásba.

Gábor nem lát okot arra, hogy veszekednének a kaland alatt, mivel idehaza sincs vita közöttük. Az Ázsia Expressz azonban sok feszült pillanatot hozhat, így ez még változhat, és egyúttal jó próba lehet egy kapcsolatnak, pláne, ha az nem évek óta tart. Ugyanakkor ez Gábor és Anna esetében aligha lenne így, mert rendkívüli közöttük a harmónia. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Közvetlen azelőtt jelentkeztek be, hogy repülőre szálltak volna. Hozzájuk hasonlóan Stohl András és Tilla is útnak indultak, ugyanis együtt fognak versenyezni, és nem kizárt, hogy lemásolják Tóth Dávid és Kucsera Gábor tavalyi teljesítményét. Ugyanakkor nem lesz könnyű dolguk, lehetnek még meglepetések.

Az egyik legjobban várt párost Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián alkotja. Krisztián nem a szerelmével, Zsuzskával vágott neki az útnak, hanem az öccsével. A két Zámbó minden bizonnyal rendkívül szórakoztató lesz, viszont Krisztián már most nagyon fél, nem is sejti, hogy mi várhat rá odakint a távoli Ázsiában.

Krisztián a repülőről üzent, természetesen a szerelmének is mondott pár szót. Ha minden jól megy, heteken át lesz távol, harcban a 10 millió forintért, amit minden bizonnyal fele-fele arányban osztana el a duó, és ez már akkora összeg, ami a hírességeknek is jól jöhet. Jelenleg tippelni sem tudnánk, ki lesz a befutó, szoros mezőnyre számítunk.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.