Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor szerint nem fognak veszekedni Mikes Annával

Krausz Gábor szerint nem fognak veszekedni Mikes Annával az Ázsia Expressz új évada alatt, és nyaralásnak fogják fel az egészet.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna igent mondott a TV2 felkérésére az Ázsia Expresszben. Korábban hallani lehetett arról, hogy Schobert Lara és Schobert Norbi Jr. egyik vágya, hogy közösen szerepeljenek a műsorban, de úgy tűnik, ez nem ebben az évadban fog megvalósulni, mert már ismert a mezőny, és nincsenek benne.

Gábor és Anna viszont igen, akik együtt nyerték meg a Dancing with the Starst, amivel saját maguknak is óriási meglepetést okoztak. Most adott a lehetőség egy újabb győzelemre, ráadásul ezért már 10 millió forint jár, és nyilván ők sem ingyen versenyeznek, így szép kis összeget kaphatnak azok, akik eljutnak a végéig és nyernek. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Anna rendkívül izgatottan adott interjút a TV2-nek, és elmondta, már nagyon várja, hogy ott legyenek az Ázsia Expressz új évadában, és külön öröm számára, hogy Gábor oldalán teheti ezt meg, aki élete szerelme. Hozzátette, szerinte összességében egy nyaralásnak fogják felfogni az új kalandot, amire mindig emlékezni fognak.

Gábor szintén nyaralásként tekint rá, és amiatt is mondtak igent, mert ki akartak szabadulni ebből a mókuskerékből, amiben egy ideje élnek. „Veszekedni eddig sem veszekedtünk, miért pont ott veszekednénk? Ez egy jó kaland lesz.” Arra is jó lehetőséget látnak, hogy jobban megismerjék egymást, ami mindkét félnek fontos.

Anna nem tartja magát kemény csajnak, hiába gondolják ezt róla, és szerinte jobb nem belegondolni abba, hogy mi vár rájuk odakint, mert akkor elkezdenek szorongani. „Tényleg nagyon várom, és kíváncsi vagyok, hogy belőlem mit fog kihozni ez az egész, és mi lesz az, amire azt fogom mondani, te jó ég, ezt biztosan nem! Próbálok nem belegondolni, hogy mi fog ránk várni.”