Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Bejelentették az Ázsia Expressz új évadának szereplőit, Zámbó Krisztián is ott van

Többek között Krausz Gábor, Mikes Anna, Tilla és Stohl András is harcba fog szállni a nagy nyereményért az Ázsia Expressz új évadában.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre többet tudni az Ázsia Expressz új évadáról, amire Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna is igent mondtak. Korábban nem véletlenül pletykáltak arról, hogy Stohl András szintén nekivág a kalandnak, és természetesen nem egyedül teszi ezt meg. Tilla lesz a társa, akivel egy nagyon erős és humoros duót alkothat.

Nem panaszkodhatunk, nagy nevek kaptak helyet a versenyben, Cserpes Laura például az édesapjával, Cserpes Istvánnal fog küzdeni, míg Zámbó Krisztián a testvérével, Zámbó Adriánnal. Talán az ő duójukat várják a legjobban, bár azt is nagyon érdekes lesz látni, hogyan működik együtt Gábor és Anna, illetve András és Tilla. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Minden adott ahhoz, hogy jól szurkoljunk, és a Blikk arról is beszámolt, hogy a nézők most először beleszólhatnak a verseny alakulásába. A TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig lehet szavazni, hogy kiderüljön, kiknek szurkolnak a legtöbben. Ez alapján döntenek majd arról, mely párosnak indul nehezebben és könnyebben a kaland.

Ördög Nóri maradt a helyén, műsorvezetőként lesz majd jelen a kedvenc műsorában a Fülöp-szigeteken és Tajvanon. Mesés kalandnak ígérkezik az új évad, ami lehetséges, hogy minden eddiginél fordulatosabb és őrültebb lesz, melynek a végén 10 millió forintot fog nyerni a győztes páros a fináléban.