Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Blikk: Krausz Gábor és Mikes Anna igent mondtak az Ázsia Expresszre

A Blikk úgy tudja, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna újra kéz a kézben fognak versenyezni, méghozzá az Ázsia Expressz új évadában.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna története olyan mint a mesékben. Akkor találtak egymásra, amikor a lehető legnagyobb szükségük volt egy szerelemre, és a Dancing with the Stars nélkül talán soha nem ismerkedhettek volna meg. Ehhez az is kellett, hogy Tóth Gabi odaálljon tavaly nyáron Gábor elé, és közölje vele, nincs tovább, váljanak el.

Ez meg is történt, és amikor már nem voltak együtt, mindketten szerelembe estek. Gábor és Anna együtt élnek, és szó szerint kéz a kézben nyerték meg a Dancing with the Starst, ami számukra is hatalmas meglepetés volt. Őrületes rajongás vette őket körül, de a műsor alatt nem akarták elárulni, hogy együtt vannak. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Egyszerűen nem szerettek volna emiatt plusz szavazatokat kapni, bár mindenki érezte, több lehet közöttük, mint barátság. Igazuk is lett, és hónapok óta egy párt alkotnak, ráadásul most egy újabb nagy kihívásra mondtak igent, amivel még közelebb kerülhetnek egymáshoz. A Blikk úgy tudja, hogy Anna és Gábor lesznek az Ázsia Expressz egyik főszereplője, akik miatt várhatóan még többen fogják nézni a műsort.

Egyesek óva intették őket, nem mindenki tanácsolta azt, hogy fogadják el a felkérést, mert még a régóta tartó kapcsolatoknak is nagy kihívást jelenthet egy ilyen kaland. Ők ketten azonban nagyon biztosak egymás szerelmében, és úgy érzik, készen állnak erre is, de a hivatalos bejelentés még várat magára.

„Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat.” – fogalmazott a Blikknek egy neve elhallgatását kérő barát. Egy másik hír szerint Stohl András szintén igent mondott az Ázsia Expresszre, ami a Fülöp-szigeteken és Tajvanon fog forogni az új évaddal, mely igencsak érdekesnek ígérkezik.