Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Mikes Anna bevallotta, együtt élnek Krausz Gáborral: ez nem titok

A táncosnő kamerák előtt áradozott a kapcsolatukról, elárulva, hogy már össze is költöztek.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Krausz Gábor és Mikes Anna remekül teljesítettek a Dancing with the Starsban, a nézők és a zsűri tagjai is imádták a fellépéseiket, a közöttük lévő harmóniát. Mindez később szerelembe váltott át, a páros boldogan vállalta fel, hogy immár egy párt alkotnak. A követőik legnagyobb örömére pedig azt is megmutatták, hogyan ünnepelték együtt a Valentin-napot.

A táncosnő nemrégiben több részletet is elárult a kapcsolatukról, amikor a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorának vendége volt. Ezáltal kétségtelen, hogy a séffel boldogabbak, mint valaha, emellett egy új szintet is léptek. De azzal kezdte: eddig nem szerette volna kiteregetni a magánéletét, ám az új szerelméért a fokozott nyilvánosságot is vállalta. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

„Olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a Nagy Ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi” – fogalmazott.

„Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk” – tette hozzá. Majd azzal folytatta: „Álomszerű az egész, ami velünk történt. Álomszerű, mese habbal”. De a táncművésznő azt is elmondta, hogy mostanra kialakult a közös életük, s boldogan élik a hétköznapokat is. „Együtt élünk, ez nem titok” – vallotta be a műsorban, amelyből a Blikk szemlézett.

„Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk” – mondta Anna, akinek meg kellett szoknia, hogy már nem tudnak olyan sok időt együtt tölteni, mint a Dancing with the Stars alatt.

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.