Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Így ünnepelte a Valentin-napot Krausz Gábor és Mikes Anna (fotók)

Úgy csillog Krausz Gábor és Mikes Anna szemei a szerelemtől, hogy arra lassan már szavakat is nehéz találni.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna rengeteget nyertek a Dancing with the Starsszal. Ha Gábor és volt felesége, Tóth Gabi nem döntenek úgy, hogy elválnak, talán sosem ismerkedik meg a Séfek Séfe sztárja és a profi táncosnő. Ezzel együtt a TV2-nek is rengeteget köszönhetnek, hiszen a stáb dönthetett volna úgy is, hogy mást jelöl ki Gábor mellé a versenyre.

Ebben az esetben aligha tudtak volna összeismerkedni Gáborék, hiszen minden versenyző elfoglalt volt a saját párjával. Egyszerűen ez így volt kerek és szép, sokan boldogok amiatt, hogy Gábor és Anna egymásra talált, és nem kizárt, hogy a szerelmükből később házasság, majd családalapítás lehet. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Egyre többen szurkolnak nekik, ami nyilván őket is jó érzéssel töltheti el. Csak rájuk kell nézni, és láthatja az ember, hogy mennyire boldogok, kiegyensúlyozottak, még az égiek is egymásnak teremtette őket. Több mint boldogok együtt, és csak alig pár hónapja alkotnak egy párt, de már most sok közös élményük lehet.

Gábor igencsak szerencsés, hogy egy ilyen rendkívül vonzó és csinos nő mellett élheti az életét. Anna nemcsak a sport miatt ad magára, hanem így érzi jól magát, mindig is egy igényes nő volt, aki szereti a divatot. A konyhában is otthonosan mozog Gáborral, a követők pedig már izgatottan várták a Valentin-napos tartalmukat.

Nem akartak nagy felhajtást, és úgy döntöttek, hogy az első közös Valentin-napjukon kettesben megnéznek egy filmet egy finom sajttal, illetve egy jó üveg magyar borral. „Úgy csillog a szemetek, hogy le sem tagadhatnátok, mi van köztetek.” – írta az egyik kedves hozzászóló a népszerű poszt alatt.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.