Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,48 Ft
Euró
393,50 Ft
Font
459,79 Ft
Bitcoin
62,822 $

Így főz együtt a konyhában Krausz Gábor és Mikes Anna, nagy a szerelem (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna láthatóan nagyon szeretik egymást, az eddigi legmeghatóbb videó jelent meg róluk.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna csak pár hónapja alkotnak egy párt, de már most látszik, mennyire összeillenek egymással. Csak úgy ragyog Gábor Anna oldalán, aki nagyon jó hatással van rá, és ez visszafelé is igaz. A lehető legjobban egészítik ki egymást, nem láttuk még ilyen szerelmesnek Gábort, Anna lehet számára az igazi.

Tóth Gabi is hasonló pillanatokat él meg az új párjával, nagyon ritka, amikor egy válás után az elvált felek ilyen gyorsan megtalálják azt a harmóniát, amit mindig is kerestek. A sors kegyes volt velük, és igyekeznek ezt kihasználni. Ez a kislányuknak is jó hír, aki így nagyon boldognak láthatja szüleit, mely szintén jó hatással van a lelki fejlődésére. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Anna szintén kiváló formában van, igazi szépségnek tartják, de Gábor is sok dicséretet kap. Egy kedves páros, aki ritkábban szerepel a bulvármédiában, ugyanakkor nem feledkeznek meg azokról sem, akik várják a közös tartalmiakat. Ezúttal egy videós anyagban láthattuk őket meghitten, ahogyan a konyhában együtt főznek, táncolnak és beszélgetnek.

„Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek.” – írta a posztjában Gábor, aki láthatóan nagyon boldog Anna mellett.

Sokan reagáltak a posztra, egyre többen és többen gratulálnak a szerelmeseknek, akik a Dancing with the Stars negyedik évada alatt szerettek egymásba. Molnár Anikó, a ValóVilág történetének egyik legismertebb szereplője sem hagyta ki a lehetőséget, és gratulált. „Nagyon szépek vagytok együtt, sok boldogságot Nektek!”