Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Mikes Anna a Krausz Gáborral való kapcsolatáról: nagyon boldogok vagyunk

Mint mondta, nagyon kedvesek velük az emberek, s ez igazán jól esik mindkettőjüknek.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint arról korábban már több cikkünkben is beszámoltunk, Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága véget ért, tavaly a szakítás mellett döntöttek, egyúttal kiemelték, továbbra is a közös kislányuk érdeke lesz az első. Egyebet viszont nem árultak el, miért döntöttek úgy, hogy elválnak, hiszen látszólag minden rendben volt köztük, boldog családnak tűntek.

Valamivel később az énekesnőre újra rátalált a szerelem, egyik táncosába, Papp Máté Bencébe szeretett bele, akivel nagyon jól megvannak, őszintén boldogok együtt. A sztárséf egy ideig egyedül volt, később viszont ő is megtalálta a boldogságot, mégpedig a Dancing with the Stars-os táncpartnere, Mikes Anna oldalán, akivel nemrégiben erősítették meg, hogy valóban egy párt alkotnak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Nagyon sokan örültek a hírnek, mivel többek szerint remek párost alkotnak, jól kijönnek együtt, egyúttal lerí róluk, mennyire összeillenek, s örömüket lelik egymás társaságában. Krausz Gábor pedig már korábban is megszólalt az új kapcsolatáról, ám Mikes Anna eddig hallgatott. Most végre megtörte a csendet, s elárulta, milyen az élete azóta, hogy egy párt alkotnak a séffel.

„Már nem titok, hogy együtt vagyunk Gáborral… és nagyon boldogok vagyunk” – mondta a Tények Plusz stábjának nyilatkozva, ebből szemlézett a Blikk. Egyúttal azt is elmondta, mennyire jól esik neki a sok szeretet, amit Gáborral együtt kapnak a rajongóiktól. „Nagyon kedvesek az emberek, de tényleg” – mondta.

Majd azzal folytatta: „Leszólítanak az utcán, van, aki odajön hozzám, fényképet szeretne készíteni, vagy autogramot kérnek. Van olyan is, aki nem jön oda, de látom a tekintetét, csillog a szeme. Tudjuk, ilyenkor miről van szó, a Dancingről, hogy nyertünk”. Végül hozzáfűzte: „Szóval nagyon kedvesek az emberek, elképesztő érzés, hogy ennyien szeretnek. A szeretet, amit kapok, nagyon jóleső érzés”.