Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Ilyen boldog jelenleg Krausz Gábor mellett Mikes Anna

Mikes Anna élete, ha nem is vett 180 fokos fordulatot az elmúlt időszakban, láthatóan még boldogabb, és ennek Krausz Gáborhoz is köze van.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna talán soha nem ismerik meg egymást, ha a Séfek Séfe sztárja nem fogadja el a TV2 felkérését. Az első, a második és a harmadik évadra is nemet mondott, míg a negyedikre már igent, mivel más élethelyzetbe került. Akkor szakított Tóth Gabival, bár utólag kiderült, nem ez volt az első szakításuk.

Ez viszont végleges, olyannyira, hogy már papíron is elváltak, és mindketten szerelmesek, csak épp nem egymásba. Azok az idők elmúltak, először Gabira talált rá a szerelem egy ismert táncos személyében. Papp Máté Bencével él együtt, és egyre több közös tartalmat osztanak meg, nagyon boldogok, szoros a kapcsolatódás közöttük. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Nem sokkal később Gábor is szerelembe esett, a Dancing with the Starsnak köszönheti ezt, és Mikes Annát. Szép lassan egyre közelebb kerültek egymáshoz, ami nem volt nehéz, mert napi szinten órákon át táncoltak, gyakoroltak a hétvégékre. Miután mindketten kiléptek a kapcsolatukból, adottá vált a nagy lehetőség.

Anna szenzációs formában van, sok dicséretet kap, és szavak nélkül is tudjuk, rendkívül boldog. A szemei beszédesek, amik hamar elárulták őket, hogy itt márpedig van valami, hiába nem beszéltek róla. Nem akartak extra szavazatokat szerezni azzal, hogy a műsor alatt bejelentik, már egy párt alkotnak. Végül így is megnyerték a negyedik évadot, az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt.

„Köszönöm, nagyon jól vagyok, boldog vagyok. Szuper dolgok történnek velem, azt csinálom, amit szeretek, és nagyon jó emberek vesznek körül. Szóval minden a legnagyobb rendben van.” – írta az Instagram oldalán Anna, aki Gábor mellett rátalált az igazi boldogságra, és ez hosszú távra szólhat, sokan bíznak ebben.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.