Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Tóth Gabi élete egyik legvonzóbb ruhájában jelent meg a szerelme oldalán

Tóth Gabi nagyon boldog a szerelme mellett, mintha kicserélték volna, csak úgy ragyog, ami beszédes azt illetően, hogy jó döntést hozott.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi meghozta azt a döntést, amit sokan másoknak is meg kellene tenniük, mégis inkább a rossz házasságot választják. Rengeteg ilyen ember él a Földön, Magyarországon szintén, ami végtelenül szomorú. Ez általánosságban a kapcsolatokra is igaz, pedig szenvedni az egyik legrosszabb dolog, míg boldognak az egyik legjobb.

Mégis sokan úgy tesznek, mintha ez kötelező lenne, és erre nincs normális magyarázat. A vagyon és a gyerek sem lehet magyarázat arra, hogy ellentmondjunk a boldogságunknak. Gabi mert boldog lenni, és ezért sokan is támadják, de ő is tudja, ennél jobb döntést nem is hozhatott volna, aminek köszönhetően Krausz Gábor, a volt férje is rátalált arra a nőre, akit szerethet. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Mikes Anna és a chef legutóbb egy jakuzziból jelentkeztek, nagyon boldogok egymás mellett. Nehéz lenne eldönteni, ki a boldogabb, mert Gabit is mintha kicserélték volna, annyira más mostanában, köszönhetően a szerelmének. Már most sok mindent éltek át együtt, és még fognak is, mert rengeteg tervük van.

Ők sem tudják, mindez meddig tart, nem jósolgatnak, mert annak semmi értelme. Szeretik egymást, amíg lehetséges, és megélik a pillanatokat, hiába támadják őket, mert még mindig sokan vannak, akik támadólag lépnek fel. Nehéz mit kezdeni ezzel Gabi megosztóbb személyiség okán, egyszerűen csak várni kell.

Hétvégén a Győri bál vendégei voltak, és jól érezték magukat. Gabi egy rendkívül vonzó ruhában jelent meg, ami remekül állt neki, és nem mellesleg nagy formában van, nincs oka aggódni a nyári szezon miatt. Sok dicséretet kaptak a legutóbbi fotójuk kapcsán, talán idővel az emberek is elfogadóbbak lesznek velük szemben.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.