Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Krausz Gábor szerelmének formáját csak szuperlatívuszokkal lehet jellemezni

Minden elismerésünk Mikes Annának, akire láthatóan nagyon jó hatással van Krausz Gábor, a Séfek Séfe sztárja.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem sokan gondolták volna, hogy Krausz Gábor ilyen messzire jut a Dancing with the Starsban, ő maga sem. Nem úgy futott neki, hogy megnyeri a versenyt, és egészen a végéig nem is gondolt erre, még akkor sem, amikor már csak Marics Petiék álltak mellettük. Ez egy hihetetlen utazás volt az életében, amire mindig emlékezni fog.

Az égiek kegyesek voltak vele, mert ugyan a házassága zátonyra futott Tóth Gabival, aminek válás lett a vége, a Dancing with the Starsban szinte mindent visszakapott. Sok boldog napot, hetet tölthetett el a műsorban egy olyan profi táncos oldalán, akit már élete párjának tekinthet, és legutóbb is közösen jakuzziztak. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Sokan drukkoltak nekik a műsor alatt, amiatt is, hogy a való életben is egy párt alkossanak. Erősen sejteni lehetett, hogy együtt vannak, de nem akartak ebből reklámot csinálni, nehogy azt gondolják az emberek, így akarnak plusz szavazatokra szert tenni. Egyszerűen csak hétvégéről hétvégére éltek, gyakoroltak, majd egyre jobban megismerték egymást.

Anna szenzációsan néz ki, a nők közül is sokan dicsérik, és olyan formában lendült, hogy arra már nehéz mit mondani. Csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla, minden elismerésünk a profi táncos előtt, aki az Instagramon is népszerű. Már 65 ezer felett jár a követők száma, sokan csatlakoztak azután is, hogy kiderült, egy párt alkotnak.

A táncbajnok egy végtelenül szerény karakter, akit a többség szeret, felnéznek rá. Nem sok támadást láthattunk az oldalán, és máshol sem, ami megkönnyíti az életét, akárcsak a kapcsolatát Gáborral. Anna számára a tánc mindig fontos marad, és ha egy nap nyugdíjas lesz, biztosan nagy örömmel gondol vissza ezekre az időkre.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.