Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Tóth Gabi ragyog a szerelemtől a kedvese mellett (fotóval)

Soha nem láthattuk ilyen szerelemesnek Tóth Gabit ezelőtt, szó szerint minden az arcára van írva, csak úgy ragyog Papp Máté Bence mellett.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég egy rendkívül vonzó fotóval jelentkezett be, ami nagy sikert aratott. Várható volt, hogy sok dicséretet fog kapni a szelfi, amire csak úgy záporoztak a like-ok. A TV2 sztárja hamarosan újabb mérföldkövet ünnepelhet az Instagram oldalán, mert nagyon közel jár ahhoz, hogy 450 ezer követője legyen.

Gabi egy ideje újra boldog, miután véglegesek Szakított Krausz Gáborra, és már papíron is elváltak. Az énekesnő magányossága megszűnt létezni, újra a boldogság vette át az irányítást az életében, és ez is csak azt bizonyítja, hogy a lehető legjobb döntés volt a részéről, amikor közölte a volt férjével, hogy nincs tovább. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Többször szakítottak már a múltban, ami csak utólag derült ki a nyilvánosság számára. Gabi tanult a történtekből, és rengeteg terve van a szerelmével, akinek köszönhetően a pánikrohamai is elmúltak. Sok minden történik mostanában Gabi életében, és felhőtlenül szerelmes, hiába a sok támadás, amit kaptak és kapnak továbbra is.

Egyesek nem kedvelik Gabit, de ehhez részben már hozzászokhatott. Inkább a saját életével foglalkozik, és láthatóan mindez működik, nem mellesleg nagy formában várhatja a nyarat. Addig még van egy rövidebb tavaszunk is, és bízunk abban, hogy az igazán hideg időjárás már mögöttünk van, nem kell fagyoskodni.

Gabi és Papp Máté Bence sok időt töltenek együtt, szerelmük töretlen, bár még mindig csak a kapcsolatuk elején járnak. Egy év sem telt el azóta, hogy párba álltak, és biztosak vagyunk benne, hogy meg fogják ünnepelni a különleges napot. Az eddigi legmeghatóbb közös fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.