Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Fotókon Tóth Gabi és szerelme közös fellépése

Tóth Gabi ezúttal is teljes átéléssel lépett színpadra, ezúttal élete párja. Papp Máté Bence társaságában.

Fotó: YouTube/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igazán vonzó szettet kapott az estére, amiért hálás volt, nagyon jól érezte magát a ruhában. Nem egyedül érkezett meg a helyszínre, szerelme is vele tartott, akivel komoly tervei vannak, többek között egy nyári gyerektábort is szerveznek. Az idei nyara teljesen más lehet az énekesnő számára, maga mögött hagyván a múltat.

Krausz Gábor is új kapcsolatba kezdett, és nem sokkal a szakításuk után megismerkedett Mikes Annával. A Dancing with the Stars sztárja szenzációsan néz ki, csak úgy ömlenek hozzá a dicsérétek, és legutóbb arról beszélt, hogy mennyire boldog. Gábor is boldog, minden az arcára van írva, amikor Annával van. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Nemrég még együtt jakuzziztak, de Gabiék sem unatkoztak, sok időt töltenek együtt. Miután rengeteg a közös érdeklődési pont, a jövőben is stabil lehet a kapcsolatuk, ami Gabi és Gábor között nem volt meg. Nem egyszer szakítottak az évek alatt, amiről csak kevesen tudhattak, még pletykaként sem szivárgott ki.

Gabi már tudja, miben hibázott, és még egyszer nem szeretné elkövetni ugyanazt a hibát, így a kommunikációján is változtatott. Sokat tanult a házasságából, ugyanakkor maximálisan nyitott arra, hogy újra feleség legyen, csak épp már nem Gáborral, mert a kapcsolatuk végérvényesen véget ért, abban nem volt több.

Gabiék nemcsak vendégek voltak a győri eseményen, hanem fellépők is. A TV2 sztárja nagy átéléssel állt színpadra, és boldogan táncolt a szerelmével, akit az egyik legjobbnak tartanak a szakmában. Rengeteget tanulhat tőle Gabi, aki igyekszik a tánctudását is fejleszteni, Máté többek között ebben is segít neki.