Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,44 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
457,89 Ft
Bitcoin
60,988 $

Őrületesen vonzó fotót posztolt magáról Tóth Gabi

Tóth Gabi egy igencsak szexi fotóval tért vissza, aminek sok rajongó örült, rég láthattunk tőle hasonlót.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi le sem tagadhatná, hogy mennyire boldog az új párja, Papp Máté Bence mellett. Mindketten ragyognak, és nem kizárt, hogy életük szerelmére találtak rá egymás személyében, de ezt csak az idő fogja eldönteni. Gabi sem tudja, hogy meddig lesznek együtt, mit hoz a jövő, és nem is akarnak ezzel foglalkozni, mert a jósolgatásnak ebben a formában nincs sok értelme.

Helyette sokkal fontosabb a jelenben élni, megélni a pillanatokat, amik oly sokat adhatnak. Pontosan ezen vannak mindketten, és közben természetesen terveik is vannak, többek között egy nyári tábort is szerveznek. Ez már önmagában izgalmas, és biztosak lehetünk abban, hogy sok újdonság vár a követőkre. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Gabi nem mellesleg minden eddiginél jobb formában van, ebben is jó hatással van rá a szerelem. Egy ideje nem volt boldog, magányosnak érezte magát a saját házasságában, majd eljött az a bizonyos pont, amikor nem volt visszaút. Krausz Gáborra is rátalált a szerelem, aki a szintén nagyon vonzó Mikes Annával randizgat.

Tóth Gabi nem hagyja unatkozni a követőit, és most egy igen látványos szelfit készített, osztott meg, amivel nem kevés elismerést vívott ki. Egy ideje nemigazán láthattunk tőle hasonló felvételeket, de most kivételt tett. A dekoltázserős szelfi mellé mélyebb gondolatokat is megosztott a TV2 sztárja.

„Az empátia különös és hatalmas dolog. Nincs kész forgatókönyv rá. Nincs helyes és helytelen módszer. Egyszerűen figyelni kell, kitölteni a teret, visszafogni az ítélkezést, érzelmileg kapcsolódni a másikhoz, és átadni a csodálatos gyógyító erejű üzenetet: nem vagy egyedül.” – írta a posztjában Tóth Gabi.