Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Tóth Gabi napról napra egyre formásabb

Tóth Gabi eddig is remek formának örvendett, de jól látni, hogy folyamatosan fejlődik, egyre formásabb a nyári szezon előtt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabit nem láttuk még ilyen szerelmesnek, mint most Papp Máté Bence mellett, ami az elismert táncost jó érzésekkel töltheti el. Amikor egy férfi ilyen szép érzéseket hoz ki egy nőből, az ugyancsak beszédes. Gabi és Máté között csak úgy szikrázik a levegő, ezt már a róluk készült felvételeken is látni, pedig nehéz időszak van mögöttük.

Nem a kapcsolatukban voltak nehézségek, hanem a média és az emberek nyomása jelentette a fő gondot. Máté megtehette volna, hogy nem kéri ezt a „csomagot”, de kitartott Gabi mellett, aki rendkívül hálás emiatt. Sőt, az énekesnő pánikrohamai is elmúltak, amióta együtt vannak, annyira jó hatással van rá a táncos. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Sok tervük van, nyári tábort is indítanak idén, ami mérföldkő lesz számukra. Közösen szervezik, nagy sikernek ígérkezik, és lehetséges, hogy a következő években még több ilyen tábort szerveznek majd. Sokan szeretik őket, és a gyerekek számára motiváló lehet az, hogy személyesen találkozhatnak velük.

Gabi is várja a nyarat, nemcsak emiatt, hiszen a nyári időszakban sok koncertet ad, ott vannak az erdélyi turnék, és így tovább. Az idei egy igazán felhőtlen nyár lehet, megélve a legszebb pillanatokat, közösen. Tavaly ez csak félig sikerült, hiszen ott volt a szakítás Krausz Gáborral, aki pedig Mikes Annával jött össze.

Annához hasonlóan Gabi is nagy formában van, érezhetően készülőben van a nyári formája. Már most nagyon erősek azok az alapok, amikkel rendelkezik, és mivel még mindig van pár hónap a nyári szezonig, nincs miért izgulnia. „Csodálatos idő volt ma. Mielőtt mentünk Hannikáért az oviba, lejöttünk a Duna-partra sétálni. Utána kezdődött a jégvarázs party”