Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,15 Ft
Euró
384,16 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
67,810 $

Bámulatosan jól néz ki Krausz Gábor szerelme, Mikes Anna

Mikes Anna csodálatosan néz ki, rá is jó hatással van a szerelem, és továbbra is minden tökéletes köztes és Krausz Gábor között.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mikes Anna és Krausz Gábor szó szerint kéz a kézben nyerték meg a Dancing with the Stars legutóbbi évadát, ami szintén nézett volt a TV2-n. Ezek után nem lehet kérdés, hogy lesz ötödik évad, és bízzunk benne, még idén. Eddig négy egymást követő évadot kaptunk a táncos műsorból, amik rendre felül tudták múlni a másikat.

Sok olyan híresség van, akik szívesen szerepelnének a műsorban, és nem kizárt, hogy a TV2 egy minden eddiginél látványosabb mezőnyt rak majd össze. Évről évre saját maguknak is növelték ezzel a lécet, de eddig rendre megugrották azt, amit szerettek volna, vagy talán többet is elértek annál, köszönhetően az új profi táncosoknak is. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

A rendkívül csinos és vonzó Anna a DWS kezdete óta látható a képernyőn, és igazi kedvenccé vált az évek alatt. Talán maga sem gondolta, hogy egy nap a műsorban talál rá a szerelem, márpedig így lett. Krausz Gábor eleinte azzal számolt, hogy az első adás környékén kiesik, amiből az lett, hogy övé lett az aranyérem.

Még többet nyert azzal, hogy Mikes Anna szívét is meghódította, aki boldogabbnak tűnik, mint valaha. Nemrég a Palik László vezette YouTube-műsorban árulta el, hogy együtt élnek, és minden varázslatos. Igazi álom az, amiben most élhetnek, kiegészülve a valósággal, és rengetegen szurkolnak nekik.

„Iszonyat jót beszélgettünk a Palikák Világában. Már most nagyon sok kedves üzenetet kaptam, ezer hála érte! Ha kíváncsiak vagytok a teljes interjúra, csekkoljátok a YouTube-on. Puszi Nektekkkk” – írta a posztjában Anna, aki egy nagyon látványos és vonzó szettet állított össze magának a nagy napra, az interjúra.

Kapcsolat lehet a tetoválás és a nyirokrendszer rákos megbetegedése között

A tetoválások hosszú távú egészségügyi hatásait vizsgálták, meglepő összefüggést találtak a limfóma kapcsán.