Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor és Mikes Anna elindult a Fülöp-szigetekre (videó)

Krausz Gábor és Mikes Anna egy nagyon nagy kaland részesei, de még ők sem tudják igazán, mi vár rájuk.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem titok többé, Krausz Gábor és Mikes Anna igent mondott a TV2 felkérésére, és ott lesznek az Ázsia Expressz új évadában, aminek forgatásai ezekben a napokban kezdődnek. Annyira friss az élmény, hogy Gábor és Anna csak mi indult útnak, a Séfek Séfe sztárjának születésnapján, így a gépen fognak ünnepelni.

Rajtuk kívül is lesznek még hírességek, Zámbó Krisztián például az öccsével, Zámbó Adriánnal vág neki a kalandnak. Nem kell nagyot jósolnunk ahhoz, hogy Krisztián nem kis show-t fog csinálni, és valószínűleg lesznek kiborulásai. Azok, akik már előre leírják őket, gondoljanak csak Győzikéékre és Alekoszékra. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Mindketten messzire jutottak a párjukkal a saját évadukban, és végig szórakoztatták a nézőket. Megnéztünk volna egy olyan szezont is, amiben Alekosz és Győző együtt szerepelnek, vagy akár egy csapatban versenyeznek. Talán még lesz olyan műsor, melyben erre is lehetőség adódhat, sosem tudni, mit hoz a jövő.

Ami már biztos, Stohl András és Tilla duóban lesznek ott Ázsiában, először a Fülöp-szigeteken, majd azok, akik igazán jól teljesítenek, Tajvanra utazhatnak tovább. Két olyan ország, mely tele van különlegességgel, és végre újra Ázsiában fognak küzdeni a sztárok, köztük például Sáfrány Emesével és Béres Anettel.

Gáborék csomagolás közben jelentkeztek be, hálásak a sok köszöntésért, illetve a támogatásért. Kissé káosznak tűnt a helyzet, de aggodalomra semmi ok, időben elkészültek, és valószínűleg már a Fülöp-szigetek felé tartanak. Ezek a napok még a kényelemről szólnak, majd a verseny indulásával minden megváltozik.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.