Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,81 Ft
Font
456,99 Ft
Bitcoin
66,408 $

Ázsia Expressz: Béres Anett és Sáfrány Emese újabb szeánszra mondtak igent

Mindketten alig várják, mert rengeteg izgalomban, kalandban lesz részük, s jobban megismerhetik önmagukat, de annak örülnek a legjobban, hogy mindezt együtt élhetik át.

Fotó: TV2
Relax

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk korábban, idén is folytatódik az Ázsia Expressz, ezúttal pedig a Fülöp-szigeteken kezdődik a verseny, majd Tajvanban ér véget. Nemrégiben bejelentették a versenyzőket, amely által fény derült rá, hogy többek között Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Sáfrány Emese és Béres Anett küzd majd a fődíjért. Utóbbi páros a tv2play.hu oldalán megjelent videóban arról beszélt, várják-e a műsort, illetve miért mondtak igent a felkérésre.

A szőkeség például kijelentette, hogy nagyon várja a kihívást. „Hiszen imádom a sportot, a munkám is ez, nőket fogyasztok. Úgyhogy azt hiszem most én fogok még egy kicsit lefogyni itt a nagy aktivitásban, de hát hajrá” – mondta. Egyúttal arra utalt, azért vállalta el az Ázsia Expresszt, mert ez egy olyan izgalmas kihívás, amiben az embernek csak úgy nem lesz része, határozottan eltér a hétköznapi dolgoktól. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

„Biztos nem mennék el magamtól egy olyan nyaralásra, ahol becsengetek valakihez, hogy ’hahó, itt szeretnék aludni, de pénzem nincsen’. Úgyhogy olyan élményekben lesz részünk, amiben a hétköznapokban nem” – tette hozzá. De a légtornász is azt mondta, hogy nagyon várja a műsort, bár főként amiatt, hogy a barátnőjével együtt nézhet szembe a kihívásokkal. Az Anettal való kapcsolatáról úgy fogalmazott:

„Van köztünk egy nagyon erős kémia, de úgy, hogy azért folyamatosan oltogatjuk is egymást, de közben meg tényleg nagyon jó barátnők vagyunk. Van, hogy napi ötször beszélünk”. Hozzáfűzte, „az Ázsia Expresszel úgy vagyok, hogy imádom feszegetni a határaimat, és ez szerintem egy tökéletes lehetőség rá. De még jobb, hogy ezt nem egyedül kell megtennem, hanem az én kalandpartneremmel, Anettal”. Mindemellett leszögezte, mindent be fognak vetni, hogy minél jobban teljesítsenek.

De abban is biztosak, hogy sokkal több esélyük lesz bizonyos helyzetekben, például ha stoppolni kell. „Egy férfi sofőr hamarabb felvesz minket, mint két fiút vagy egy szerelmespárt” – jegyezte meg a szőkeség. Illetve azt sem bánnák, ha „fullos” helyekre tudnának bejutni, amikor szállást keresnek, plusz kényelmes és jó autókba kellene beszállniuk, mondjuk a nehéz cipekedés után. „Persze a célunk az, hogy nagyon odategyük magunkat és hogy minden feladatot a lehető legjobban teljesítsünk. Szerintem ez egy nagyon jó önismereti szeánsz lesz számunkra, úgyhogy alig várjuk” – emelte ki Emese.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".