Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Ázsia Expressz: Zámbó Krisztián nagyon fél

Zámbó Krisztián nem tagadja, nagyon fél jelenleg az Ázsia Expressztől, és biztosan lesznek kiborulásai a különböző helyzetek miatt.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna is elfogadta a kihívást, ott lesznek az Ázsia Expressz új évadában. Már minden szereplő neve ismert, egy igen érdekes csapatot hozott össze a TV2, köztük Zámbó Krisztiánnal és Zámbó Adriánnal, akik testvérként fogják egymást segíteni a kaland során, mely ki tudja, meddig tart számukra.

Hatalmas ordibálással kezdte az interjút a Zámbó-duó, akik életük legnagyobb kihívása előtt állnak. Ilyen hangosan még egy interjú sem kezdődött az Ázsia Expresszben, és reméljük, sokáig lesznek jelen a versenyben, mert egy rendkívül szórakoztató duónak tűnnek, akik valószínűleg a vitákat sem fogják félretenni. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Zámbó Adrián még mindig csak 28 éves, és elmondta, várja a felfedezést, az új tapasztalást, illetve fontosnak tartja kimozdulni a komfortzónájából. Azt azért nem mondaná, hogy a jég hátán is megélne, ugyanakkor nagyon tud alkalmazkodni a körülményekhez. „Én nem tudok alkalmazkodni semmihez, én teljesen be vagyok sz*rva.” – vette át a szót Krisztián.

Nem tartja magát kalandornak, nem bírja a nagyobb távolságokat, ugyanakkor bízik abban, hogy az öccse támogatni fogja őt. Szerinte a nagy erősségük az lehet, hogy szimpatikusak az embereknek, és ennek jó hasznát veszik majd, amikor szállást kell keresniük az éjszakára, hogy ne odakint töltsék az éjszakát.

Krisztián kijelentette, nem szeretne a dzsungelben aludni, addig Adrián maximálisan nyitott erre. Mindketten kivannak a kígyóktól, attól biztosan tartanak, bár Krisztián sokkal több mindentől, ami még okozhat nagyobb problémákat is. Izgatottan várják az első napot, de már az utazás is érdekes lesz a Föld másik felére.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.