Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Ázsia Expressz: Tilla már sok csótányt evett, Stohl András meglepődött

Tilla és Stohl András minden eddiginél jobban megismerheti egymást az Ázsia Expressz új évadában, mivel ott vannak a mezőnyben.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 csütörtök reggel ismertette az Ázsia Expressz ötödik évadának mezőnyét. Többek között Krausz Gábor és Mikes Anna is igent mondott a kalandra, ahogy Till Attila és Stohl András is, akik ugyancsak érdekes duót alkothatnak. Nem kizárt, hogy az egyik esélyesei lehetnek a heteken át tartó menetelkésnek, melynek a végén az egyik páros 10 millió forintot fog nyerni.

Tilla a TV2-nek adott interjújában őszintén beszélt arról, hogy általában csípőből nemet mond az ilyen távoli forgatásokra, mert kicsit elveszettnek érzi magát ott. Majd amikor kiderült, hogy András lehet a társa, már biztos volt abban, hogy ez működni fog, bízik a duójukban, hogy az sikeres lesz. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

András azt mondta, nagyon szeret játszani, versengeni, addig a felesége más karakter, nem ilyen típus. Emiatt úgy érezte, ezekben a műsorokban nem fog tudni szerepelni, hiába is szeretné. Később miután meghallotta, hogy mégis ott lehet a mezőnyben, ráadásul Tilla lenne a társa, abban a pillanatban igennel felelt a felkérésre.

Tilla sok csótányt evett már

Nagy meglepetésre nem számít abból a szempontból, hogy nem fognak összeveszni. „Meglepetés az lesz, hogy jók leszünk.” – jegyezte meg viccesen Tilla. András a vadászat miatt meg tudja élni a nélkülözést, így az sem zavarja, ha földön kell aludnia, viszont a bogárevés már más kérdés, amit át fog beszélni Tillával.

Sokan nem tudják, Tilla vándortáborokban is járt gyerekként, az volt a kedvence, aminek köszönhetően bejárhatta az egész országot. Szóval ezzel nem lesz gondja, de azzal már igen, ha értelmetlen, nem jó ízű, büdös, moslékszerű ételeket kell enniük. Maga a bogárevés nem zavarja, mert szerinte ez lesz a jövő, és az ezzel a témával foglalkozó konferenciákon már sok csótányt fogyasztott.

Andrást meglepte mindez, majd Tilla magyarázni kezdte, milyen ízűek a bogarak, mert a méret is számít. Jó tipp lehet a színész számára, hogy csukja be előtte a szemeit, bár az sem fog túl sokat segíteni rajta. Emiatt Tilla kerülhet előtérbe, ha bogarakat kell majd elfogyasztani, amire biztosan lesz példa.