Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,06 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,23 Ft
Bitcoin
65,048 $

Jákob Zoli egy nagyon komoly tűzpiros KTM-kerékpárt vásárolt magának (videó)

Jákob Zolit immáron nemcsak Ferrariban, hanem egy igen modern és menő KTM-bringán is látni fogjuk Budapest utcáin.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Minden eddiginél népszerűbb Jákob Zoltán, aki sorra osztja ki a különböző ajándékokat a követői között. Rengeteg ilyen ajándékot adott már át személyesen, több millió forint értékben, miközben a TikTokon több mint 1 millióan követik. Jelenleg nem sok ismertebb embert találni nála Magyarországon.

A Nagy Ő is dobott a népszerűségén, viszont azóta még inkább középpontban van az akcióival. Szeret adakozni, ajándékozni, segíteni, meglepetést okozni, és ez olyasvalami, ami követendő példa. Zoltán egyik legkedvesebb hobbija az adakozás, az ajándékozás, öröm látnia, hogy mások örülnek, és meghatódnak. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Még mindig vannak kiosztásra váró ajándékok, máskor pedig rajta segítenek, mint amikor kifogyott az üzemanyag a Ferrarijából. Zoltánnak nagyon jól esett, hogy sokan segíteni akartak neki, így nemcsak rá lehet számítani, hanem ő is számít másokra, akár több ezer emberre, akik kedvelik őt.

Szerencsére vannak, akik nem a vagyonát nézik, hanem őt magát, az embert, a karaktert. Ez pedig még jobban esik Zolinak, de azt is látni sajnos, hogy egyesek arcátlan módon könyörögnek pénzért a közösségi médián keresztül, ahelyett hogy saját maguk oldalán meg az életüket, hiszen Zoltán sem segíthet mindenkin.

Néha pedig saját magát ajándékozza meg, mint legutóbb, amikor egy igen komoly bringát vásárolt. Egy KTM-kerékpárra tette le a voksát, ami szintén jól áll neki, és olyan színe van, mint a legújabb Ferrarijának, mely igazi gyöngyszem Budapesten.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.